Tegnap meghalt a kutyám, lehetek ezért rosszul?
Figyelt kérdés
Tegnap meghalt a kutyám. Ma reggel hasító fejfájásra ébredtem, ami azóta sem múlik, és szúr a köldököm. A rámtörő sírógörcsök és a tünetek között nincs időbeni összefüggés.
Arra lennék kíváncsi, hogy mindez lehet-e a kutyus halála miatti állapotom miatt, és majd elmúlik, ha nagyjából feldolgoztam, vagy menjek vele orvoshoz?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2012. jan. 7. 15:03
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nekem meglett végül a cica, ezek a gyászreakciók nálam pont akkorra kezdtek csökkenni, amikor előkerült a cica és már kezdtem beletörődni, hogy soha többet nem láthatom.
12/12 anonim válasza:
7-es vagyok ismét, és remélem a 8-as válaszoló nem rám értette amit írt, hanem arra aki már törölve lett, mert én alaposan kibőgöm magam hónapokig amikor az örök vadászmezőkre távozik a drágám. Igen, egy másik nem pótolja, nem ugyanaz tudom. De sokat segít feldolgozni a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!