Lehetek terhes egy elhalálás után ami meghalt a testemben?
Figyelt kérdés
volt párommal voltam együtt 1.5 évig minden rendben megvolt elentem nőgyogyászhoz és a doki mondta hogy megvan duzzadva kérdezte mondta menstrúáció rendben van igen,utána ultrahangra leküldött ott kiderült hogy 10 hetes terhes voltam ami meghalt a testemben semi jel nélkül,imádom a gyerekeket és szeretem volna föleg az akkori párommal,szerelem gyerek lett volna tudom,pont elötte lent voltam balatonon barátaimmal együtt ő pesten dolgozott,munka után elment bulizni kolléganője bevalotta neki hogy szerelmes belé,felhivott elmondta és már vele aludt,telefont eldobtam a szoba végébe nagyon ideges lettem görcsöltem,testem forró volt,lehet hogy ekkor ment el?2008. máj. 9. 10:40
1/2 anonim válasza:
Igen... valószínűleg a stressz miatt mehetett el. De erre már ne gondolj, pontosan úgysem fogod már megtudni!
De természetesen egy vetélés miatt még lehet babád újra! Csak nyugalom! És pozitív gondolkodás!
2/2 anonim válasza:
Sajnos nekem is így végződött az első terhességem, 11 hetesen elhalt a magzat...én is el voltam keseredve, de 7 hónap múlva ismét terhes lettem. 6 hete született meg a kisfiam, aki egészséges és gyönyörű! :-) Neked is sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!