Tegnap meghalt a kutyám, lehetek ezért rosszul?
Tegnap meghalt a kutyám. Ma reggel hasító fejfájásra ébredtem, ami azóta sem múlik, és szúr a köldököm. A rámtörő sírógörcsök és a tünetek között nincs időbeni összefüggés.
Arra lennék kíváncsi, hogy mindez lehet-e a kutyus halála miatti állapotom miatt, és majd elmúlik, ha nagyjából feldolgoztam, vagy menjek vele orvoshoz?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Szia!
Nagyon sajnálom!!
Szerintem lehet mindez amiatt, ami történt. A fejfájás lehet attól, hogy zaklatott vagy. Én is így voltam, mikor az én kutyám ment el. Szerintem elmúlnak majd ezek a tünetek, ha egy kicsit jobban leszel lelkileg.
Szia!
Az én kutyám 1 hónapja halt meg, 1 éves volt, elütötték, még szerencse hogy nem voltam ott, nem lett volna jó látni, ahogy szenved, mert kb még 5 percig élt, de azt mondják, hogy már zavaros volt a tekintete és nem lehetett megmenteni, mert elvérzett :(
4 napig folyamatosan sírtam, úgy szerettem azt a kutyát mint egy valódi társat! Nagyon okos volt, tanítható kutyus :(
Aztán mások azt tanácsolták, hogy vegyek egy új kutyát, de nem olyat amilyen ő, hanem egy teljesen másfajtát, hogy az új kutyus önmagáért szeressem, és ne a másikat akarjam vele pótolni. Mit mondjak igazuk lett. Azóta az új kutyus is nagyon sok örömet okoz, és immár 1 hónappal a másik kutyusom halála óta szeretettel és nem fájdalommal gondolok rá vissza!! Ő pótolhatatlan. De van egy mondás, ami igaz: "Egy kutyának halála után a legjobb helye a gazdája szívében van" :)) Ő is ott van, az én angyalom :(
Persze, simán lehet a sírástól a fejfájás, meg a többi is.
Részvétem. :(
Én is pont tegnap szomorkodtam meg könnyeztem a kis uszkárom miatt. Ő már 10 éve halt meg. Csak úgy eszembe jutott a kis drága. Remélem még pár év, és lehet megint egy kis fehér uszkárom. :)
sajnálom...
ideges lehet, nekem sokat volt gyomoridegem.:-((
vegyél a patikában Benosan-t és pihend ki magad.
Igyál sokat!
Lehet, unokatesóm végignézte a kutyája kinódását, totál ő is belebetegedett. Persze kijött belőle.
Az idő segíteni fog.
Igen, lehetsz rosszul ettől, főként a sok sírástól.
Amúgy tény, hogy ha tudsz mielőbb szerezz be új kutyust, akár menhelyit is (én ezt a megoldást támogatom) és segít a fájdalmadat eloszlatni. Amikor megint rádtörne a sírás csak ráteszed a pórázt és elviszed sétálni, vagy elkezdesz labdázni, játszani vele.
Olyan mint a gyógyszer.:)
Amúgy részvétem, nekem már életem folyamán 3 kutyusom halt meg.
Pff, most aztán én is bunkó leszek, de ennyi erővel, ha valaki gyereke meghal ő is csinálhat újat, nem? (bocsánat, akit ezzel megsértek, csak kicsavarom a bunkó válaszoló logikáját)
Ennyire ne legyünk szívtelenek, még ha "csak" egy állatról van is szó!
Igen, lehetsz emiatt rosszul, ha ne adj Isten nem javul, akkor érdemes orvoshoz fordulni!
Szia!
Én a macskám halála után betegedtem le. Akinek nincs állata, vagy ha van is, nem sokat törődik vele, csak hagyja, hogy vegetáljon, az nem tudja elképzelni ezt az érzést. Szörnyű, főleg, ha váratlan. Mi neveljük fel, gondozzuk, nem csak funkciójuk van (hogy a házat őrizzék stb.), hanem őszinte szeretettel vigyázunk rájuk és mi vagyunk az egyetlenek, akiben megbízhatnak. Nekem egy autó végzett a macskámmal, aki több szeretetet nyújtott, mint akármilyen barát, aki ott tesz az embernek keresztbe, ahol tud. Utána napokig fájt a fejem, hasam, nem tudtam enni, alig aludtam, olyan voltam, mint akin átment az úthenger. Már 1,5 hónapja ennek, de még mindig naponta többször gondolok rá és gyakran elkap a sírás.
Ez enyhül, de sosem fog elmúlni. Egyedül az vigasztal, hogy boldog élete volt, mindent megadtam neki, finom ételeket, parkosított udvart, aholt tudott rohangálni, szeretet, törődést, játszást.
Remélem, hogy sikerül valamennyire feldolgoznod, de sose felejtsd el, mert ahogy a mondás tartja, csak az hal meg, akit elfelejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!