Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Konfliktuskerülő pár. Hosszabb...

Konfliktuskerülő pár. Hosszabb távon hogyan lehet elviselni?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve költöztünk össze.

Tipikus konfliktuskerülő alkat, ha valami bajom van nem vigasztal, ha haragszom menekül, nem lehet még egy jót veszekedni se vele :)

Többször volt, hogy nem védett meg különböző helyzetekben.

Egyszer pl. az egyik barátja anyja ugatta le a fejem valami félreértés miatt, és ő még csak meg sem nyikkant...

Eddig jól tűrtem a dolgot, de mostanában egyre jobban irritál. Főleg, hogy én a rosszfiúsabb alkatot kedvelem, tehát szorult helyzetben azt várnám hogy megvédjen akár ököllel is, nem hogy bámuljon mint egy faszent...

Vajon lehetne valahogy változtatni a helyzeten? Régen nem volt ennyire "túlhiggadt".

Nem szeretném elhagyni, nem szeretném egy bőrszerkós motorossal sem megcsalni, de kezdem hiányolni belőle a férfiasságot :(

2012. jan. 4. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
M-H Alexandra nálunk is ez volt,csak mi hála a jó égnek 1,5 évig voltunk együtt és ő mondta szintén,hogy legyen vége.De más bajok is voltak vele, a némaság,meg még más is.kegyetlen volt,soha ilyet nem akarok! :)))
2012. jan. 5. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:

"nem lehet még egy jót veszekedni se vele

Nektek nőknek ez létszükséglet?"

Nekünk, fiúknak is fontos, ne legyél álszent :P Akivel nem lehet egy jót veszekedni se, abban a kapcsolatban komoly gondok vannak! Hülyén hangzik, de tényleg.

18/F

2012. jan. 5. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Na igen, soha többet ilyen pasit :)

Valahol amúgy én is rengeteget "fejlődtem" ebben a kapcsolatban.

Meg igazából 1 dolog miatt nem bánom. Ha a férjem, aki akkor még "csak" legjobb barátom volt, nem állt volna mellettem a nehezebb időkben, valszeg soha nem nyílik fel a szemem, hogy én őt akarom :)

2012. jan. 5. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok álszent, utálom a veszekedést meg mindenféle stresszt. Azt szeretem ha nyugi van és nem b***ogat senki.

2012. jan. 5. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:

És az jobb szerinted, ha szőnyeg alá söpri az ember a problémákat és gyülemlik a feszültség?

Engem ez az, ami felőrölne.

2012. jan. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!