Mikor érdemes az összeköltözésen beszélni? Többi lent.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Néha voltak kisebb vagy éppen nagyobb veszekedések, de egyik sem volt vészes vagy nagyon komoly, és mindig megtudtok beszélni értelmesen a dolgokat. Szeretünk egymással lenni. Szeretjük egymást. Tudom sokszor lehet hallani ezt, de Én úgy érzem Ő az igazi, és tudom hogy Ő is ezt gondolja!
Mi a véleményetek az összeköltözésről? Jó / rossz dolgok? Ki mit gondol arról, hogy pl. a következő hónapban összeköltöznénk?
Jaj de kis fellengződ libácska vagy!!! Pfff
Te tetted ki a kérdést, de minek ha már ELDÖNTÖTTED, hogy összeköltöztök?? Ha meg valaki leírja a véleményét, hogy szerinte még korai mert túl fiatalok vagytok, ráértek még, akkor meg nekiesel, hogy többet keresel mint itthon bárki és olyan érveket hozol fel, aminek semmi köze a témához...
Kis buta.
Le lehet pontozni!
Hát bmeg te írtad h pénz kérdése az is h összeköltözünk-e ...
Én meg írtam rá választ h nekem az nem gond .........
Ennyi.
:) de jó, pont most terveztem kiírni egy hasonló kérdést. mi sem MO-on élünk, két felnőtt magyar ember, két lakás, két kereset. és már elkezdtem gondolkodni ezen. nem most, mondjuk nyár vége felé, addig még érlelődhetne a gondolat bennünk. de örülök, hogy nemcsak én vagyok így :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!