Hogy mondhatott ilyet? Balf@szt neveltem a fiunkból, nem tud beszélni, kényelemből nem vittem oviba. Ezt soha nem felejtem el neki.
:(
De miért szültél neki két babát,ha ilyen:(
Az én férjem is ilyen lett a gyerek születése után,hát nem is szülök többet!!!
Ha számára a fiatok balf.asz, közöld vele, hogy akkor holnaptól ő marad otthon a gyerekekkel, Te leadod a tejet a picinek, így az etetés sem lesz kifogás, és majd fél nap sem kell, rájön, hogy a legbalf.aszabb a családban az ő maga.
Nem ismerlek Kérdező, de azt, hogy ilyent mondjanak rá és a gyerekére, senki (!) nem érdemli meg.
De egy büdös tahó.Nehogy sírj miatta!!!Nem érdemli meg.Sajnos nagyon sok férfi ilyen paraszt:(Gőzük nincs arról h mi megy itthon egy nap.
Egyébként ő a legnagyobb b....sz,h férfiember létére tojik a fiára.Leginkább az ő dolga lenne,de persze közös.Közösen készült,nem értem,sosem fogom megérteni,miért hiszik h akkor a szex-el letudták.(hordd ki te,szüld meg te,neveld te).Csoda h a nők többsége még nem leszbikus:)(én sem!!!)
Sírd ki magad, ronda volt ilyet mondani!
És most nézzük sorban:
1. az apák többsége akkor tud foglalkozni a gyerekkel, ha már lehet beszélgetni velük. Általában nincs olyan beleérző képességük, mint az anyáknak, akik minden jelből sejtik, értik a picit, vagy legalább is szívvel-lélekkel igyekeznek megérteni.
2. Nagyon jó, hogy a kicsi megszületés után nem vitted óvodába- úgy érezte volna, mintha el akarod távolítani, sokkal erősebb – mélyebb féltékenysége lett volna, mint ami most van. Ez a legjobb, ő is ott van melletted. Túl vagy a nehezén, az első 3 hónapon!. Most próbáld a kicsivel való foglalkozáskor az ő segítségét kérni, hozza a kabátot, vigye ki a poharat.. stb meglátod, szívesen segít, és nagyon-nagyon gyorsan ügyesedik..
3. Vannak gyerekek, akik későn kezdenek bele a beszédbe- addig is értenek mindent, de gondolkodók: később van az úgynevezett „nyelvi fordulat, amikor rázendítenek. Nekünk (a háromból) az egyik ilyen volt. Már 3 elmúlt amikor belelendült : ) Nagyon jól tanul, igazi okos gondolkodó lett belőle! Előbb gondolkodik, azután beszél. Nagy, híres emberek életrajzában olvasni: 3 éves koráig nem beszélt…
4. Énekelj, egyszerű dalokat, miközben dolgozol, valóban egyszerűek legyen, hamar utánozni kezdi. A kicsi is boldog lesz, ha halja a hangodat..
Kodály :Kis emberek dalai – pentaton dalok, 2-3-4—5 hangból álló dalocskák.
5. versikéket olvass nekik, tanulj meg néhányat
Weöres:Bóbita –ból. Ezek nagyon kedves, egyszerű és mégis művészi és nagyon JÓ RITMUSÚ veresek, 6 év előtt ez sokkal fontosabb, mint a tartalom.
6. Minden este, lefekvéskor egy rövid mese. Már a kicsinek is. Rövid, a legjobb fejből.
Ez nagyon fejleszti a szókincsüket, 8-10 éves korukra látod, most hidd el! (tv video jobb, ha ilyen kicsinek nincs az életterében. Az nem fejleszt.)
Mi így neveltük a 3 gyerekünk, és mára beérett: jól tanulnak,szorgalmasak, szeretnek olvasni(ez a tv nélküliség hatása) , mind zenél is!
Próbáld meg!
Elég nagy tapló az ilyen. Én 5 évesen tanultam meg beszélni, mégis jó tanuló vagyok, nem érzem magam balf@sznak.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!