Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korodig vezettél...

Hány hetes korodig vezettél autót? Kényszerből, vagy kényelemből inkább?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 31. hetes, egyenlőre nem kényelmetlen a vezetés, de aggódom, hogy nehogy baj legyen. Egyrészt szeretek vezetni, másrészt rá is vagyok kényszerülve, mivel egyedül vagyok 2,5 éves kismanómmal és a pocaklakóval. Ráadásul vidéken lakunk. A párom külföldön dolgozik, keveset van itthon, a családban pedig senkinek nincs jogsija. Amúgy a forgalmi vizsgát is 7,5 hónapos terhesen tettem le.
2009. szept. 7. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is szeretek vezetni, de kényszer is, hisz a párom dolgozik, ugyan úgy vidék, és orvoshoz, gondozásra nekem is kocsival kell járni.

Most 33 hetes vagyok, és még van 1,5cm a hasam és a kormány közöt. Sajnos pici vagyok, nem érem el a pedálokat, csak ha nagyon behúzom magam, így hogy nől a pocak ez egyre lehetetlenebbé válik. Hál istennek van akitől tudunk egyszeri alkalmakra kérni kölcsön olyan autót aminek állítható a kormány+az ülés magasabbra vehető, szerintem én addig vezetek amíg meg nem szülök!

Sokkal rosszabb lenne buszon zötykölődni 35 percet, ami autóval 15 perc.....

2009. szept. 7. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hm, ha jól rémlik, akkor 8 hósan még vezettem, ha nagyon muszáj volt - de irtóra kellemetlen volt már akkor, alig tudtam a növendék bálnát dajkáló önmagamat bepréselni az Alto-ba. Apósom Audijában nem volt ilyen gondom :D
2009. szept. 7. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is csöpp vagyok, 158 cm, de szerencsére állítható a kormánymagasság és az ülésmagasság. Remélem még elleszek egy darabig a vezetéssel.
2009. szept. 7. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell aggódnod, ha használsz övterelőt és nem nyomja a pocidat a kormány, illetve nem gátol abban semmi, hogy biztonságosan vezess, akkor nem lesz baj.
2009. szept. 8. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes vagyok, és ha kell még mindig vezetek. Bár rövid távokat, pl a szüleimhez átmenni, vagy ilyesmi. (Budapest)
2009. szept. 8. 09:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Használok övterelőt természetesen. Csak aggódom, hogy nehogy meglepetésszerűen érjen egy jóslófájás vezetés közben. Nekem egyedül kell majd nst-re is járnom, ami kb. 34 km tőlünk.
2009. szept. 8. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 7 hónaposan vezettem utoljára. Úgy begörcsölt a vádlim, hogy üvöltöttem a fájdalomtól, és alig tudtam félre húzódni. Utána nem mertem vezetni, inkább buszoztam.

2009. szept. 8. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél is az utolsó pillanatig vezettem, most sem tervezem másként.Nem tudom máshogy megoldani,övterelővel vezetek,mondjuk 178 magas vagyok,mindig jól hátrahúzom az ülést, még elég messze van a kormány.

30hetes km.

2009. szept. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!