Hány hetes korodig vezettél autót? Kényszerből, vagy kényelemből inkább?
Szia! Én is szeretek vezetni, de kényszer is, hisz a párom dolgozik, ugyan úgy vidék, és orvoshoz, gondozásra nekem is kocsival kell járni.
Most 33 hetes vagyok, és még van 1,5cm a hasam és a kormány közöt. Sajnos pici vagyok, nem érem el a pedálokat, csak ha nagyon behúzom magam, így hogy nől a pocak ez egyre lehetetlenebbé válik. Hál istennek van akitől tudunk egyszeri alkalmakra kérni kölcsön olyan autót aminek állítható a kormány+az ülés magasabbra vehető, szerintem én addig vezetek amíg meg nem szülök!
Sokkal rosszabb lenne buszon zötykölődni 35 percet, ami autóval 15 perc.....
Szia!
Én kb 7 hónaposan vezettem utoljára. Úgy begörcsölt a vádlim, hogy üvöltöttem a fájdalomtól, és alig tudtam félre húzódni. Utána nem mertem vezetni, inkább buszoztam.
Az első terhességemnél is az utolsó pillanatig vezettem, most sem tervezem másként.Nem tudom máshogy megoldani,övterelővel vezetek,mondjuk 178 magas vagyok,mindig jól hátrahúzom az ülést, még elég messze van a kormány.
30hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!