Mikor érdemes az összeköltözésen beszélni? Többi lent.
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Néha voltak kisebb vagy éppen nagyobb veszekedések, de egyik sem volt vészes vagy nagyon komoly, és mindig megtudtok beszélni értelmesen a dolgokat. Szeretünk egymással lenni. Szeretjük egymást. Tudom sokszor lehet hallani ezt, de Én úgy érzem Ő az igazi, és tudom hogy Ő is ezt gondolja!
Mi a véleményetek az összeköltözésről? Jó / rossz dolgok? Ki mit gondol arról, hogy pl. a következő hónapban összeköltöznénk?
ha anyagilag megoldható akkor akár már ma :)
Mi is épp lakást keresünk,alig fél év után
Teljesen igaz, hogy lakva ismer az ember. Pénz nem gond. Van neki saját háza. ( nem magyarországon élünk... )
Köszönöm a válaszokat!
Igazából bármikor. Mi fél év után költöztünk össze.
Amúgy ti hány évesek vagytok?
Én 19 éves vagyok, a barátom pedig 25 éves.
Tudom, hogy bármikor összelehetne költözni, de lehet hogy kellene neki egy kis idő, míg komollyá válik a kapcsolat. Mert annak sincs semmi értelme, ha 4 hónap után szakítás lenne épp ez miatt.
Csupán ezért kérdeztem, hogy ki mit gondol erről kinek mi a véleménye :)
Van neki saját háza (Nem Magyarországon élünk...)
:D
Merre laktok?
Szép, hogy M.o.-n el sem lehet képzelni, h két fiatal nemhogy saját házban, de albérletben sem tud megélni. Vagy alig... Legalábbis ahogy hallom, mert én sem Mo.-n élek.
Sok sikert az összeköltözéshez, lakva ismerszik meg az ember!
Ez a 4 hónap csak példa volt. De amúgy igazatok van!
Lakva ismer az ember.
Bele kell vágni dolgokba.
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!