Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (anyós)

Mit tegyek? (anyós)

Figyelt kérdés

1 éve lakom a pároméknál,5 éve vagyunk együtt.

Dolgozom,igaz csak 4 órába,de ez is valami.Most a párom szülei épp azon vannak,hogy hagyjam ott a munkahelyem,mert ennyi pénzért nem hagyják,hogy dolgozzak.De én nem akarok felmondani,ne szóljanak bele.Ők olyan különleges embereknek érzik magukat,elég jól megy nekik,és ezért azt hiszik,hogy bármit megtehetnek,és bárkin keresztül gázolhatnak,nagyképű,csökönyös emberek.

Nekik ez a 36.000 Ft amit én keresek,nem pénz,nekik olyan mintha 350 Ft lenne.

A másik dolog.

Karácsony előtt a párom anyja fel akarta tenni az ebédlőasztalra a karácsonyi terítőjét,de nem találja sehol,és azt mondja,hogy tudja,hogy hol volt,de most nincs ott.És,hogy azt valaki ellopta.Ő nem gyanusítgat senkit,de az tuti nincs a házban,és azt valaki elvitte.

Olyan kellemetlen nekem ez,én nem nyúltam hozzá,azt sem tudom melyik terítőjét mondja,azt mondta nagyon értékes és drága volt,de ellopták.Állandóan ezt hangoztatja.

Valamelyim este ott volt az egyik ismerősük,és vacsoráztunk,felhozódott a karácsony ezzel együtt az asztalterítő is,anyósjelölt mondta,hogy ellopták...pár percnyi csend után,apósjelölt így nekem: Te nem tudod milyen terítőről van szó,és hogy hol van.

Mondom nem,azt sem tudom,milyen volt a terítő.Ez nekem annyira fájt,hogy bementem és sírtam.Nem szóltam vissza semmit.

Gyűlölöm őket ezért,nem is nagyon volt olyan jó a viszonyom eddig sem velük,ezek után meg pláne,hogy kiutálnám őket a világból.

Sosem szóltam még nekik vissza,pedig már annyiszor megbántottak.

El vagyok keseredve de nagyon!

A párom tudja,hogy semmi közöm nincs ehhez az egész terítős dologhoz,és azt mondta,hogy megbeszéli ezt a dolgot az anyjával.Utálom tiszta szívemből anyósékat!

23/N

2012. jan. 4. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Költözzetek el. nagyon meg tudja mérgezni az anyósékkal való viszony a ti kapcsolatotokat.
2012. jan. 4. 08:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt rá lehetőség,hogy elköltözzünk,de most tavasszal,ha minden jól megy akkor sikerül,ekkor leszek a legboldogabb.De addig is mit tegyek?
2012. jan. 4. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy nyelsz, vagy visszaszólsz nekik.
2012. jan. 4. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem, tűrj, ne szólj vissza, mert ezzel még jobban megkeserítheted a közös életeteket...meg aztán anyósék nehogy ,,uszítsák,, a fiukat ellened..próbáld meg nem rágni magad ezeken, mert csak rosszabb lesz neked, ők meg esetleg ennek örülnének
2012. jan. 4. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:

1 semmiképp ne mondj fel az állásodból, ha szereted a munkádat

2. ne hagyd hogy az anyósod befolyásoljon, szoval amikezt mond gondold meg kétszer mielőtt cselekszel

3. semmiképp ne szólj be nekik, sajons ammig az ő házukban laksz, addig ők "uralkodhatnak" feletted, szóval tűrd el azt amit mondanak neked, még ha nem is tetszik

4. minél hamarabb költözzete külön lakásba, ahol nem szólnak bele mindennap a dolgaidba

2012. jan. 4. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:

De ez,hogy szinte engem gyanusítanak,a terítő eltűnése miatt.

Muszáj eltűrnöm mindent?Csak azért mert az ő házukban vagyok?

2012. jan. 4. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt írtad hogy nem gyanusitanak téged... Ne torodj ezzel, az a lényeg hogy a baratoddal jol kijojj, és ezt a helyzetet meg bird ki amig el nem koltoztok.. Mert hidd el nagyon rossz rossz viszonyba kerulni a szerelmed szuleivel. Legalább érte tedd meg. És persze biztos neked nagyon rosszul esik,hogy beleszolnak az életedbe. Talán annyit mondhatnál hogy köszönöd a tanácsot majd fontolora veszed, ha mondanak valami olyat amit tanácsnak szánnak, aztan ugy is azt teszel amit szeretnel. A teritővel meg ne is foglalkozz, esetleg ha tényleg elkezdenek gyanusitani akkor elmondhatod, hogy te egy becsuletes embernek tartod magad és sértőnek találod hogy ilyennel megvádolnak.
2012. jan. 4. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
költözzetek el. ezek parasztok.
2012. jan. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!