Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós probléma, mit tegyek?

Anyós probléma, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal 9 éve vagyunk együtt, van egy 2 éves kislányunk, a közelmúltban leégett a ház amiben laktunk (anyós tulajdona) A tűz miatt sajna az anyóshoz kellett költöznünk átmenetileg, viszont vettünk magunknak a saját pénzünkből egy házat és nemsokára költöznénk. A költözéssel kapcsolatban felmerült, hogy ugye visszük magunkkal a dolgainkat, csakhogy a mama bejelentette az igényét arra a mosógépre amit a páromnak vett ajándékba évekkel ezelőtt.

Anyós: "Hagyjátok nálam a mosógépeteket mert az enyém nemsokára tönkre fog menni mert a ti kormos ruháitokat mostam vele a tűz után"

Feleségem: De még működik

Anyós: De nemsokára el fog romlani és a mosógépet úgyis én vettem neked.

Feleség: Oké, de vegyél nekünk akkor egy újat vagy legalább a felével szálj be, mert nekünk akkor most venni kéne egy másikat.

Anyós: Most én vegyek nektek egy másikat?

Ti mit tennétek? Visszaadnátok neki vagy nem? Egyik oldalról tele van a hócipőm vele, és visszaadnám, már csak azért is hogy ne mondhassa, hogy de azt én vettem a másik oldalról meg kicsit furcsa és pénzéhes dolognak tartom hogy egy ilyen ajándékot visszakér. (Anyós vagyonos, nekünk is van pénzünk egy mosógépre)

32/F

2011. dec. 24. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Én csak azért is ott hagynám neki! :)
2011. dec. 24. 21:02
 2/7 SzilKa ***** válasza:
84%
Ha tényleg van pénzetek új mosógépre, akkor egy mosógép nem ér annyit, hogy utána évekig azt hallgassátok, hogy nem hagytátok ott neki...
2011. dec. 24. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha nektek sem gond újat venni, én hagynám a fenébe és vennék a feleségemnek egy olyat, amit ő maga választ. Vidd el szépen a nejedet egy műszaki boltba, nézzétek meg a kínálatot, biztos tetszeni fog neki valamelyik, még jobbat is találhattok, mint a mostani.

Nagyon nem szép dolog a mamától, hogy vissza akarja kérni, főleg így, hogy gondban vagytok. Az biztos, hogy én ezek után semmilyen ajándékot nem fogadnék el tőle.

2011. dec. 24. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha anyagilag megtehetitek, akkor én otthagynám neki és vennék magunknak egy újat. Legalább nem fog később esetleg még amiatt is pampogni...
2011. dec. 24. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
otthagynám,ezen nem érdemes görcsölni.Legyen akkor az övé.Ha van pénzetek másikra,nem ér annyit.Viszont,ha jelenleg nincs,cserébe elhoznám az övét,mig nem tudok újat venni,hiszen az úgyis tönkre fog menni szerinte.
2011. dec. 24. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Mondjátok meg, hogy addig amíg működik az övé, addig elviszitek a tiéteket. Ha az övé elromlik, majd szól, és vesztek neki újat. VAGY megszivatni az öreglányt, és majd ha az övé elromlik, visszaadni neki a mostani tiéteket, aztán addigra vesztek 1 újat.

Minek neki 2 mosógép?-.-

2011. dec. 24. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:

figyelj,10.000forintert talalsz a neten automata mosomasat...

igaz,hasznalt,de nem tok mindegy???mukodik...ha nincs most ujra penzetek,jo...anyoset elviszitek az is hasznalt,nem???

most tenyleg ilyen dolgokon szivjatok egymas veret???

nema...

ennyi egyszeru embert...

nem eleg,hogy leegett a hazatok,koltozes,nyuglodes,meg ilyennel is kepesek vegytok problemazni???

ostobasag,oh...

2011. dec. 25. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!