Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni olyan nejlont...

Hol lehet venni olyan nejlont amit az emberek cipőjére huznak hogy ne legyen koszos minden? Lakast adunk el átjaróhaz van és minden tösszekoszolnak sehol nem tudok venni nejlont hol arulnak mi a neve?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 11:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Miért? Pedig eléggé érthető kérés. Ha ezért nem vennél meg egy lakást a te bajod. De mikor én árultam az enyémet, senkit nem engedtem be a szobába, vagy a gyerekszobába cipőben. És mégis sikerült jól eladnom. Persze ehhez kell egy értelmi szint, ami nem mindenkinek adatik meg. Te mégis hogy viselnéd, ha összeretkelnék naponta 300-szor az otthonod, és még vágj is jó képet hozzá...... na ezt ne.

Igazad van kérdező, bár segiteni nem tudok, hogy hol találhatsz ilyet. Nekem eszembe sem jutott ilyesmi. Úgy voltam vele, vegye csak le szépen mindenki a cipőjét.

2012. jan. 3. 12:26
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is megkérném, hogy vegyék le a cipőt, de nemrég itt kaptam illemtanórát abból, hogy illetlenség megkérni az embert, hogy ne vigye szanaszét a sz@rt.
2012. jan. 3. 12:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Mászós pici baba van nálunk és ha zokniban harisnyában van az illető és esetleg lábgombája is van behozhatja a lakásba ezért gondoltam a nejlonra. Meg az emberek akkora bumkók hogy fogják magukat és már be is sétálnak cipőstöl mire bármit is szólnál.
2012. jan. 3. 12:36
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

az ettől sem vennék lakást hsz.-ó vagyok:

"ha zokniban harisnyában van az illető és esetleg lábgombája is van" - na ezért nem vennék ilyen eladótól lakást.

Azt már látom, h. jobb emberismerő vagyok, mint az itt hsz-ók mindegyike... :-/

lámbgombája van.... :-/ Ne haragudj, de még lehet, h. AIDS-es, szifiliszes, rühes, és hajléktalan alkoholista, + pedofil is a kedves vásárló... nem? :-/

Régi boltosok szokták mondogatni, h. már amikor belép az "ügyfél", előre meg tudják mondani, h. csak a baj lesz vele... :-/

A Kérdezőtől meg azért nem vennék lakást, mert a kérdésből - ami amúgy esetleg ha megmaradna a "Pici baba van, kérem vegye le a cipőjét" - látszik, h. "problémás" ügyfél, - ergo később balhés vétel lesz... :-/

2012. jan. 3. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:

"emberek akkora bumkók hogy fogják "

"minden tösszekoszolnak"

Igen, igen. Az emberek akkora bumkók....

2012. jan. 3. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is festékboltban próbálnám meg, mert festésnél, felújításnál szoktak ilyet a lábukra húzni a szakik.

De egyébként az tényleg erős volt, hogy gombás a leendő vevő lába....???? Micsoda? Nekem is van gyerekem, 3,5 éves, de eszembe sem jutott volna valakinek a lábára nejlont huzatni, mert hátha gombás a lába..... Az más, nyilván érthető is, hogy az utcai koszt, kutyaszart, hányást stb. ne hozza be a lakásba, de erre találták ki a "megkérhetem, hogy vegye le a cipőjét!" kérést, de ami kicsit ennek elveszi az élét, beszerzel pár szobapapucsot és a kezükbe nyomod, amikor belép a lakásba, azonnal kapcsolni fog. Azt még mosni is lehet. De ez a zacskózás szerintem már túlzás.

2012. jan. 3. 13:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha a vevőjelölt kicsit is megérez abból, hogy mennyire "vendégszerető" vagy és miket nem gondolsz róla, hát lehet, hogy sarkon is fordul. Mondjuk én is megsértődnék, ha valaki azt feltételezné rólam, hogy gombás a lábam és a kezembe nyomná a nejlont, hogy húzzam a lábamra. Mondom, itt inkább ezzel van a gond, nem annyira azzal, hogy a lakás tisztaságát szeretnéd megőrizni, mert az a része természetes.
2012. jan. 3. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem mindenki ilyen bunkó...Nálunk pl ha még azt mondom, hogy nyugodtan menjen be cipővel, mert megfázik vagy bármi, akkor is leveszi.(parkettán könnyebb feltörölni, ezért merjük mondani, h menjen be cipővel)
2012. jan. 3. 14:02
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

ohhbááázzz.... és még mindig senki nem vágta rá, h lábzsáknak hívják a terméket?

a kedves kérdezőnek pedig javaslom a helyesírási szótár gyakoribb kézhezvételét....

2012. jan. 3. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Cipővédőnek hívják.

Neten rendelhetsz: [link]

Felénk festékboltban árulnak ilyeneket.

2012. jan. 3. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!