Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni olyan nejlont...

Hol lehet venni olyan nejlont amit az emberek cipőjére huznak hogy ne legyen koszos minden? Lakast adunk el átjaróhaz van és minden tösszekoszolnak sehol nem tudok venni nejlont hol arulnak mi a neve?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 11:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szerintem barkácsáruházakban, festékszaküzletekben lehet ilyet venni, mert lakásfelújításkor/festéskor szokás használni többek között. Esetleg munkaruhabolt. A nevét én sem tudom...
2012. jan. 3. 11:57
 2/23 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a gyógyszertárba

gondolom olyan kell mint a kórházba van

2012. jan. 3. 11:57
 3/23 anonim ***** válasza:
31%
úgy érted, a vevőjelöltek, akik lakástnézni mennek, összekoszolják a lakást, és az ő lábukra akarsz nejlont adni?
2012. jan. 3. 12:05
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
3. : nem egyértelmű? Igen, az érdeklődők lábára akarja ráhúzni, hogy ne kelljen a cipőjük levételével bajlódni, de a lakás se legyen dzsuvás.
2012. jan. 3. 12:18
 5/23 anonim ***** válasza:
Gyógyászatis boltokban van.
2012. jan. 3. 12:18
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
na ettől az "eladótól" sem vennék lakást... :-/
2012. jan. 3. 12:21
 7/23 anonim ***** válasza:
35%
Ezt egy "Elnézést, megkérhetem hogy vegye le a cipőjét?" mondattal ingyen meg lehet oldani....
2012. jan. 3. 12:23
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

"na ettől az "eladótól" sem vennék lakást... :-/"

Nem vennél olyan embertől, aki vigyáz arra, hogy ne legyen dzsuva mindenhol? Neked lenne kedved minden mocskos cipő után feltakarítani?

2012. jan. 3. 12:25
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon is jó ötlet, mivel így télen nem szívesen veszik le az emberek a cipőjüket, ugyanis hideg a parketta és a kő is. Mellesleg nem egy nagy befektetés egy 100db-os ilyet venni...
 10/23 anonim ***** válasza:
74%

Lol..

Az én házamba biztos nem járkálhatnának h nem veszik le a cipőt...

Ez egy alapvető dolognak kellene h legyen

1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!