Mi fér bele, ha részeg a párod?
Persze szilveszter. Ittas volt a párom, és egész jó volt amúgy minden, de 5 perccel előbb mentem a szobába. Hallom egyszercsak, hog az egyik nővel sutyorog, meg nevetgél az ablak alatt. Majd csattanós puszi, és mondja a párom neki, hogy milyen vonzó nő és 40-nek se néz ki. Aztán a nő, hogy neki mennie kell pisilni.
Mikor szóvá tettem neki, azt mondta, nem csinált semmi rosszat, és nem lépett át egy határt. Azóta meg jófej, de bennem seb maradt.
Nálatok
A csaj jófej volt. De mi van, ha valaki nem az? Akkor meddig megy el?
Amúgy tényleg közvetlenebb embertípus.
Én olyan családból jövök, ahol nem volt alkohol, ebben a témában nem vagyok szakértő. Bántott, hogy miért nem rám nyomult. (Mert rám nem.) És félek attól, hogy ledőlnek a korlátok részegen. Nem volt jó az évődést hallgatni az ablak alatt. Sőt, nagyon rossz. Fájdalmat okozott.
Olyan van, hogy valaki részegen sem lép át egy önmaga által szabott határt?
Nálam az sem fér bele, hogy részeg legyen. Ihat, szokott is: havonta 1-2 sör. Most szilveszterkor is együtt ittunk meg egy üveg sört.
Ilyet, amit művelt a te párod, biztos, hogy nem tűrnék el.
Ez akkor nem férne bele ha sokszor lenne részeg, és ha nem részeg akkor is csinálna ilyeneket.
De ha ismerem, tudom, hogy szeret, én is őt, és hát na egyszer ez lett, nem csinálnék problémát.
De a részegség nem kifogás, azért nem mindegy hányszor részeg.
Nekem már egyébként ha itt tartunk az nem férne bele, hogy részegre igya magát.
Szerintem nem az ablak alatti sutyorgás a fő problémád (problémátok), hanem, amit írtál, hogy a Párod rád nem nyomul...na ez már gond. Ha egy férfi a saját nőjére nem bukik, de másra igen az egy hatalmas párkapcsolati baj...
Meg kellene beszélni, lehet, hogy kezd a párod elhidegülni. Próbáljátok menteni a kapcsolatotokat, amíg lehet.
Sok sikert!
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!