Nem igaz hogy anyám nem bírja ki hogy ne álljon a hátam mögé amikor gépezek?
Egy 3 mondatos levelet barátnőmnek több mint fél órán keresztül irtam! nem hiszem el hogy nem bírja ki! :@ Én sem nézegetem sose mit csinál az ő gépén,kinek ir levelet...
és mikor szóltam neki viccesen h " Az újévi fogadalmad nem az volt hogy nem állsz be leskelődni a másik mögé amikor gépezik?" akkor még én vagyok a szemtelen és fogjam be a mocskos pofámat. Azt is megkérdeztem elötte hogy mit szeretne,erre ő megkérdezte hogy miért nézegetem ezt az oldalt(tapétás oldalt néztem,ezt nyitottam meg gyorsan amikor odajött). Mondom mert érdekes,erre ő én is ide akarok ülni. Kérdeztem tőle hogy miért nem a másik gépet használja.,azt mondta ezt amit én használok jobban szereti. Mikor nem figyelt gyors kiléptem e-mailjeim közül és átmentem a másik géphez. nem telt el 5 perc és már ott állt a hátam mögött. nem hiszem el h 38 éves létére ilyen hogy is mondjam bunkó. Mert szerintem ez nagy parasztság oda állni a másik mögé. Még a 10 éves öcsém is tudja hogy nem illik beállni a másik mögé és nézni kinek mit ir...
Mit csináljak vele?
17/F
talán csak ilyen kíváncsi természetű.egyébként kedves kérdező,neked adok igazat;)
14/L.
"Anya, légyszi gyere vissza egy kicsit később, mert most épp levelet írok" - és ne folytasd amíg ott van, csak nézz rá kérdőn/várakozón, míg nem hagy magadra
amúgy még két dolog:
- most hol van anyukád, amíg a gyakorin szidod a gép előtt
- anyut nem bunkózzuk ennyiért, másoknak ennél jóval komolyabb problémái vannak az anyjukkal, mégsem teszik
Rigli az ajtódra, ebből persze lesz egy kis puffogás anyukád részéről, de megéri, aztán meg megszokja idővel.
Egyébként meg jellemzően éppen azzal gyanusít téged, amit ő csinál, erre mondják, hogy mindenki magából indul ki :-)
Én látványosan lesném. Ennyi. És akkor, ha puffog, elmondanám, hogy ő is ugyanezt csinálja, és uggggye, milyen idegesítő?
Egyébként meg szereltess fel zárat, és ahogy lehet, költözz el :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!