Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most megis mit varnak tolem?

Most megis mit varnak tolem?

Figyelt kérdés
Amig Magyarorszagon voltam, en voltam a megtestesult szerencsetlenseg. Gyakorlatilag egesz gyerekkoromban felenk es visszahuzodo voltam,majd fiatal felnottkent is. Ha eleshettem egy fadarabban, akkor en elestem, 1 ponton mulott,hogy nem vettek fel az egyetemre. A kozepiskolaban nem voltak barataim, sot soha nem voltak barataim 1-et kiveve, akirol kiderult,hogy csak azt hittem. A szuk csaladomon kivul mindenki utalt, mert visszahuzodo voltam, es hat velem nem lehetett semmit kezdeni. A kozep es az altalanos iskolaban is csak kihasznaltak, rolam masoltak a matek lecket, az a tipikus luzer voltam. Aztan megismertem egy ferfit, aki ma mar a ferjem, kikoltoztem fele a hazajaba (egy meglehetosen gazdag orszag), itt kezdtem el az egyetemet, valahogy minden megvaltozott. Erre hetente keresnek emailben/telefonon (vagy 15 eve az a szamom) az ismerosok, es a rokonok. Facebookon mindenem rejtve kiveve a lakhelyem, a szuletesnapom es ugye a nevem, hogy akikkel tenyleg tartani szeretnem a kapcsolatot ram talaljanak. Tenyleg azt hittem regen,hogy aki azt allitja megrohamozzak, az csak nagykepuskodik. Egy valakinek mondtam el csaladon kivul,hogy kijovok. Volt osztalytars,egyetlen baratno, vagyis azt hittem,amig ki nem jelentette, hogy en bizony nem vagyok mar az, mert kulfoldre koltoztem. O havonta jar osztalytalalkozokra(pedig mar 5eve vegeztunk), O talan elhintette a tobbieknek,ezert keresnek. A csaladtagok ugye meg anyumtol tudhatjak. Oke, talan erdekes nekik. De most miert nyal mindenki? Az evidens, hogy senkit se fogok meghivni, hisz meg otthon se tartottuk a kapcsolatot, sot szemetek voltak velem. Probalok nem pofatlan lenni, es mar bosszut se akarok allni, mert mar nem erdekel. Viszont most miert kedvesek? Nekem is sok ismerosom ment ki kulfoldre, meg se lettem hirtelen kedvesebb. Mas is tapasztalt mar ilyesmit? Ilyenkor most oszinten mit varnak az emberek?
2011. dec. 31. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
talán gondolják hogy az új országban meggazdagszol és majd rámíthatnak rád ilyen téren.érted mire célzok,?
2011. dec. 31. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Azert ennyire hulye nem lehet ennyi ember. Vagy megis? Szoval ha meg joban lennek, de nem. Nem alszent kerdes, tudom, hogy emiatt keresnek, igaz nem mindenki, de anno nem kerestek ennyien amikor meg osztalytarsak voltunk,most meg..nagyon furcsa. Csak azt nem ertem mit gondolnak, vagy varnak vagy nem tudom.
2011. dec. 31. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Megmondanád, hogy melyik országba költöztél? Esetleg privátban! Előre is köszönöm!
2011. dec. 31. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt várják h mehívd őket,mert akk kimehetnek külföldre és még szállás is van.Igen,ilyíen számítóak az emberek.Én azért odaszegezném a kérdést,h most mit akar,miért nem akkor keresett amikor még osztályársak voltatok,meg amikor még otthon voltál.Csak most vagy érdekes?
2011. dec. 31. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Esetleg az egyik volt osztalytarsam/csaladtagom lennel, es magadra ismertel? Vagy miert fontos az orszag? Mert nem veletlen nem irtam le.

Igen csak nehez nekik szegezni, felhivnak, hogy hogy vagyok stb. En meg hallgatok, hogy "???" Szoval tisztelettudonak neveltek, megkerdeztem, hogy "Koszi jol, miert pont most keresel!" Valasz: "Eszembe jutottal." kerdes: "Miert pont most!" valasz:" Ah,ez csak ugy jott!"

2011. dec. 31. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
-! +?
2011. dec. 31. 20:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Na, meg valoszinuleg ugyis hazudnak valamit, tudom a valaszt,hogy miert keresnek, mert elkoltoztem. Csak, hogy mit varnak azt nem ertem. Meghivast nem remelhetnek, mert mondom,otthon se hivtam meg oket. Raadasul kb 8 emberrol van szo, a gimiben 1 se keresett,utana se, nem hogy ennyi. + kb 10 csaladtag.
2011. dec. 31. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki akarnak használni, döngenek körülötted, mint döglegyek a romlott máj körül.
2011. dec. 31. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
azt akarják h segíts nekik kijutni az országból.én is külföldön dolgoztam, velem is ez volt,minden ismerősöm,akivel csak látásból ismertük egymást hirtelen országos cimbora lett,és mind csak annyit kért, h "esetleg nem tudnál segíteni, valami melót szerezni kint?"
2012. jan. 1. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!