Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként kit választanál, az...

Szülőként kit választanál, az új párodat, vagy a kamasz gyermekedet?

Figyelt kérdés

Ha egyikük választás elé állítana.

A kérdés csak feltevés, nem vagyok ilyen helyzetben.

2011. dec. 31. 16:27
1 2 3
 21/23 tetris ***** válasza:
62%
Neked is csak egy életed van. Ha boldog vagy az új pároddal, akkor a kamasz gyermekednek meg kell értenie, hogy számodra ez a kapcsolat mennyire fontos.
2011. dec. 31. 18:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem szépen leültettném öket egy asztalhoz és elbeszélgetnék velük hogy nincs joguk ilyen döntés elé állítani. Mert mindkettőjüket szeretem és nem akarom elveszíteni. Megpróbálnám kíbékíteni az ellentéteket és egy közös megoldást találni.
2012. jan. 1. 12:24
 23/23 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem mindegy, hogy milyen kontextusban esik meg a kérdés. Ha tényleg nagy konfliktus lenne köztük, 95%-ban a gyerekemet... de mondom,, szituációtól függ. Viszont ha csak annyi a dolog, hogy a kamasz gyerek egyszerűen nem akar mellettem látni új párt, és fúrkálódik, meg tök mindegy ki lenne, hisztizne, akkor nem állnék szembe az új párommal, hanem próbálnék mindkettejük "mellett" állni, és megoldani a dolgokat.
2012. jan. 1. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!