Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Infó lent

Mit tegyek? Infó lent

Figyelt kérdés
elég rossz anyával és apával a kapcsolatom, tulajdon képen azért, mert kamaszodom, és szerintem ők nem adnak nekem elég szabadságot. mit kellene tennem? jó lenne megölni magam? vagy mit csináljak, mert beszélni nem tudok/ nem lehet velük. és semmi áron nem akarnak engedni semmit. mindennel bajuk van a zenével is amit hallgatok. ti tűrnétek?
2011. dec. 21. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz vagy. A tipikus kamaszproblémákat írod le.

Átestem rajta én is, soha többet nem akarom!

Nézd.

Bármennyire is úgy érzed, nem vagy felnőtt. Ugyanúgy gyerek vagy, mint 1-2-3 éve.

A fülhallgató rég ki van találva.

Ha öngyilkos leszel, mit oldasz meg? Elárulom: semmit.

Ahelyett hogy gyk-n szidod a szüleid, állj fel, menj oda anyukádhoz, kérdezt meg mit kell segíteni.

Öleld meg.

Örülj hogy vannak neked.

(le leszek pontozva, érzem)

2011. dec. 21. 14:15
 2/11 A kérdező kommentje:
ja, még plusszba annyit, hogy 15 éves lány vagyok, és az is megfordult bennem, hogy lelépek, de anya azt mondta, akkor vissza sem fogadnának. lécy segítsetek!!
2011. dec. 21. 14:16
 3/11 A kérdező kommentje:
am első, nem, sokat segítettél. a gond csak az, hogy anyával meg apával nem tudok beszélni, mert akk: takaroggyá innen lesz a válasz. és fülhalgatón megy, de anyát nem érdekli, mert szerinte a külsőt a belső alakitja, és mivel hallom, nekem lesz rosz. és mindenem elszedi!! micsináljak? :'(
2011. dec. 21. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
KONKRÉTAN mi a problémád?
2011. dec. 21. 14:32
 5/11 A kérdező kommentje:
teljesen konkrétam pl az, hogy nem engedték a 4!!!!! es tágeszt, hogy kiakadnak a 3-asért is, pedig nem vagyok rossz tanuló, szal 4-és5 eim vannak, azon kivül emonak tartom magam, de brokencydet meg ilyeneket nem hallgathatok, elszedik a pénzem, a szépitkezési szereim, nem engednek lógni és ilyenek. még sorolhatnám.
2011. dec. 21. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
A szüleid helyében 15 évesen én sem engednélek lógni. A szar emo-s zenéket azonnal töröld le és keress kellemesebb muzsikát. Az a bajod a kamaszodáson kívül, hogy csak céltalanul lógsz a világban. Keress hobbit, szakkört, délutáni elfoglaltságot, és máris jobban érzed magad. A kamaszkor az átalakulás korszaka, és ha nem vigyázol magadra, nem jó irányba alakulsz át. Mik a szépítkezési szereid? Ha durván sminkelsz, akkor én is elszedném, kislány! 15 évesen ne akarj többnek látszani és több lenni, hanem az életkorodnak megfelelő életet élj. Biztos vagyok benne, hogy ők is ezt akarják. Tudod, mindennek megvan a maga ideje és helye. Sok sikert hozzá :)
2011. dec. 21. 14:54
 7/11 A kérdező kommentje:
szakköreim, különóráim vannak, elég szép számmal, és szerintem a szemkihúzás nem olyan nagy sminkelés. de pl több szépitkezési szer: hajvasaló, hajra való különböző kencék, a szemceruzám és ilyenek...
2011. dec. 21. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:

22 vagyok, tehát lehet, hogy öregnek számítok, de áruld már el kérlek, mi a búbánat az a tágesz???

Ezen felül: ne vakold magad, mert olyan lesz az arcod 4 év múlva, mint egy 70 éves nénié. Jó lenne megölni magad? Hát igen, biztosan, mivel így kell megoldani a dolgokat. Ne várd a szüleidtől, hogy érett emberként kezeljenek, amikor ilyen baromságokat hordasz össze.

2011. dec. 21. 15:10
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi. am meg a tágesz az a fültágító...
2011. dec. 21. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nézd, én sem engedném a fültágítót. Rém visszataszító látvány. Szerintem ilyenekkel várd meg, amíg nagykorú leszel és saját magadért vállalsz felelősséget. Amíg otthon élsz, a szüleid szabnak meg határokat, és azokat muszáj elfogadnod. A te érdekedben teszik, ezt később fogod megérteni.
2011. dec. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!