Ismerered őt? Tudsz róla valamit? (több infó lent)
Figyelt kérdés
Ács Zoltán Józsefet (Apámat) keresem. Pár éve egy Domonics Éva nevű nővel Elköltözött Abonyba Szigethalomról. Nem is tudok rólla semmit. Állítólag most külföldön dolgozik. Eredeti foglalkozása köműves. Ha valaki valamit tud rólla, kérem jelezze. És ha valaki át tud adni neki egy üzenetet, kérem mondja meg neki, hogy Hivjon fel, mert HIÁNYZIK ;(2011. máj. 10. 18:50
1/17 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, de remélem sikerrel jársz! :) bocs az offért.
2/17 anonim válasza:
Már kerested közösségi oldalakon vagy ilyesmi?
3/17 anonim válasza:
(ha nem kamu a kérdés) próbáld meg közösségi oldalakon, ha még eddig ott nem nézted. iwiw, facebook, myvip, ilyenek.
5/17 A kérdező kommentje:
Kerestem már... Írtam abonyiaknak is( a Domonics Éva rokonainak) De vagy nem is válaszoltak, vagy csak egy smiley volt a válasz... Ezzel nem sokra mentem... :(
2011. máj. 10. 18:59
6/17 anonim válasza:
Próbáld meg az önkormányzatot, hátha tudják hova ment apád.
7/17 A kérdező kommentje:
Ugyan oda van bejelentve ahonnan elment régen... a Rendőrség sem találja meg... Mintha elnyelte volna a föld... Ezért kérek itt segítséget, hátha meglátja valaki aki ismeri. Esetleg az új családjából valaki, vagy egy kolégája...
2011. máj. 10. 19:14
8/17 tetris válasza:
Én a helyedben újra megpróbálnám az abonyiakkal felvenni a kapcsolatot. Hátha most közlékenyebbek lesznek.
9/17 anonim válasza:
Úgy tudom, a Vöröskereszt foglalkozik "elveszett" családtagok keresésével.
10/17 anonim válasza:
nagyon sajnálom :(
még annyit tudnál tenni ha idősebb vagy már, hogy elmész az Adonyi rokonokhoz és személyesen kérdezed meg hátha akkor nem hajtanak el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!