Ismerered őt? Tudsz róla valamit? (több infó lent)
ohh sajnálom:( én is azokat tudnám ajánlani, amiket a többi válaszoló...vagy nem tudom mennyire állsz úgy anyagilag, de talán magánnyomozó is segíthetne, de nem tudom igazából hogy melyik foglalkozik ezzel...de pénzért elvállal némelyik bármit...
vagy igen...személyesen felkeresni a legközelebbi ismerőseit, rokonait, és szépen kérni, hogy legalább a telefonszámát adják meg...
sok sikert!
remélem sikerül minden, amit szeretnél:)
jajj bocsánat, nem tudtam, hogy ennyi idős vagy...
és nagyszülők közül vki nem tudna segíteni?hogy ne egyedül kelljen keresned...ő feltudna fogadni vkit...mondjuk nem tudom hogy mennek ezek a dolgok...
vagy esetleg abonyi újságban egy hirdetésként feladni egy szöveget, hogy ha vki tud róla vmit, és megadsz pl telszámot...és mondjuk nem csak egyszer jelentetni meg, hanem több számban...
kell lennie vkinek ott abban a városban, aki tud vmit...
remélem sikerrel jársz:)
És tudja a telefonszámodat!?ha nem keres nyilván nem kíváncsi rád vagy már (ne adja isten)nem él!Sajnálom akárhogyan is van és remélem meglesz az apukád :-(
kitartás ha nem kamu a kérdés!
21/N
Elhiszem, hogy hiányzik, de nézzük a tényeket: lelépett egy nővel és évek óta nem keres titeket semmilyen formában. Utálom az ilyeneket... Rendben van addig, hogy új párt talált, de a gyerekektől nem lehet úgy elválni, mint egy feleségtől, hogy mostantól vége, nekem máshol lesz családom... Vagyis de, egyeseknél van, és elég szomorú. :(
Én mindenesetre ilyen apával nem is foglalkoznék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!