Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerered őt? Tudsz róla...

Ismerered őt? Tudsz róla valamit? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Ács Zoltán Józsefet (Apámat) keresem. Pár éve egy Domonics Éva nevű nővel Elköltözött Abonyba Szigethalomról. Nem is tudok rólla semmit. Állítólag most külföldön dolgozik. Eredeti foglalkozása köműves. Ha valaki valamit tud rólla, kérem jelezze. És ha valaki át tud adni neki egy üzenetet, kérem mondja meg neki, hogy Hivjon fel, mert HIÁNYZIK ;(
2011. máj. 10. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ohh sajnálom:( én is azokat tudnám ajánlani, amiket a többi válaszoló...vagy nem tudom mennyire állsz úgy anyagilag, de talán magánnyomozó is segíthetne, de nem tudom igazából hogy melyik foglalkozik ezzel...de pénzért elvállal némelyik bármit...

vagy igen...személyesen felkeresni a legközelebbi ismerőseit, rokonait, és szépen kérni, hogy legalább a telefonszámát adják meg...

sok sikert!

remélem sikerül minden, amit szeretnél:)

2011. máj. 11. 10:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Mivel 15 éves vagyok, nem nagyon tudod senkit felfogadni... :'( Bárcsak meglenne végre, nagyon hiányzik...
2011. máj. 11. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:

jajj bocsánat, nem tudtam, hogy ennyi idős vagy...

és nagyszülők közül vki nem tudna segíteni?hogy ne egyedül kelljen keresned...ő feltudna fogadni vkit...mondjuk nem tudom hogy mennek ezek a dolgok...

vagy esetleg abonyi újságban egy hirdetésként feladni egy szöveget, hogy ha vki tud róla vmit, és megadsz pl telszámot...és mondjuk nem csak egyszer jelentetni meg, hanem több számban...

kell lennie vkinek ott abban a városban, aki tud vmit...

remélem sikerrel jársz:)

2011. máj. 11. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:

És tudja a telefonszámodat!?ha nem keres nyilván nem kíváncsi rád vagy már (ne adja isten)nem él!Sajnálom akárhogyan is van és remélem meglesz az apukád :-(

kitartás ha nem kamu a kérdés!

21/N

2011. máj. 17. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy hiányzik, de nézzük a tényeket: lelépett egy nővel és évek óta nem keres titeket semmilyen formában. Utálom az ilyeneket... Rendben van addig, hogy új párt talált, de a gyerekektől nem lehet úgy elválni, mint egy feleségtől, hogy mostantól vége, nekem máshol lesz családom... Vagyis de, egyeseknél van, és elég szomorú. :(

Én mindenesetre ilyen apával nem is foglalkoznék a helyedben...

2011. máj. 17. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Keresd a Facebookon
2011. máj. 17. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Amikor barátnője van, mindig ilyen volt... Akkor én levoltam tojva. Csak akkor még Szigethalmon lakott, és néha találkoztunk... Azon hogy meghalt, már én is gondolkoztam... Valjuk be, az új barátnőcskéje nem százas... anyukámat megfenyegette, amiért feljelentette apámat, hogy nem fizet gyerektatrtás, hogy leszúrja a nagykéssel... Meg azt hazudták nekem, hogy terhes a csaja. Elösször márciusra, aztán juniusra, aztán augusztusra volt kiirva, és végül állítólag Decemberben született meg, és a neve ugyan az mint nekem... xD Érdekessek...
2011. máj. 21. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!