Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként kit választanál, az...

Szülőként kit választanál, az új párodat, vagy a kamasz gyermekedet?

Figyelt kérdés

Ha egyikük választás elé állítana.

A kérdés csak feltevés, nem vagyok ilyen helyzetben.

2011. dec. 31. 16:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat, már nem utolsó hanem kettővel előbbi.
2011. dec. 31. 16:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
az én anyám az élettársát választotta helyettem.
2011. dec. 31. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Az sem biztos, hogy nem véletlenül. Unokatesómék 4-en vannak. Anyukájuk nevelte fel őket, apukájuk nélkül. A 4-ből 3 rendes, dolgoznak, megélnek, tisztességesek. Az egyik lány lop, hazudik, azt meséli, hogy ő halálos beteg, úgy kéreget kölcsön, de már anyuka temetésére is kért, pedig hála Isten neki semmi baja. Volt, akitől a pénzét csalta ki, mikor összeköltöztek, rászedte, aztán otthagyta több milliós adóssággal. A többi testvér sem érti, lassan ők sem állnak szóba vele. Na, akkor mitől lett ilyen a gyerek????
2011. dec. 31. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Az én anyámnak is fontosabb volt az élettárs.Le se sz...t
2011. dec. 31. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
Talán mert apa nélkül nőtt fel és az anyának egyedül kellett őket felnevelni. Gondolom egész nap gürizett, nem maradt rájuk annyi ideje h foglalkozzon és nevelje is őket. És persze alkat kérdés is, h ki mire hajlamos. Nem hibáztatható az anya ilyen esetben, de magyarázat h miért ilyen a gyereke. Elhanyagolt.
2011. dec. 31. 16:51
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

Ez kérdés? Köpje szemen magát az, aki az újat választaná.

Apa megtette, csak szólt volna, h le se fog sz.rni a továbbiakban, és akkor nem költözök vele.

2011. dec. 31. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
A gyerekem az első. De! Mérlegelném mindkét fél érveit, főleg egy kamasz korban lévő fiatalnál. Kamaszoknál előfordul, hogy valamiért nem szimpatizálnak az új párral és megpróbálják kiutálni és a szülőt is az új pár ellen hangolni. Ezt sajnos tapasztaltam közeli ismerősöknél.
2011. dec. 31. 17:14
 18/23 anonim ***** válasza:
97%

Előző vagyok.

Az új pár rendes, dolgos ember! Szereti a gyereket, sok mindent tett érte de az mégsem szereti. A gyereknek nem tetszett, hogy az anyja összejött az apja után egy másik emberrel. Az anyának is joga van a boldogsághoz.

2011. dec. 31. 17:18
 19/23 anonim ***** válasza:
10%
Mért kéne választani mindenkinek joga van egy párhoz.
2011. dec. 31. 17:37
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
"MIÉRT KELLENE"
2011. dec. 31. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!