Jó a megfigyelésem hogy sok pár szilveszterkor szakít és sokan megcsalják a párjukat? Ha igen akkor miért van így?
Figyelt kérdés
Tavaly is megfigyeltem én is összevesztem a párommal és haza fele menet vagy még 4 párba botlottam bele akik az utcán balhéztak meg másnap is hallottam hogy xy össze veszett a párjával....2011. dec. 30. 10:44
11/11 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy a szilveszter mágikus erővel bírna, hanem hogy ilyenkor szilveszterkor a legtöbben isznak és ez az év vége. Ilyenkor jobban kijönnek az emberekből a dolgok. A kapcsolat értékelését meg nem úgy kell elképzelni, hogy naah részegen neki állok azon gondolkodni, hogy mi az ami nem volt jó. Hanem ez egy előbbi folyamat és ezen a napon összegződik az emberekben általában és a pia hatására sok esetben ha nem stabil a kapcsolat megcsaláshoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!