Jó a megfigyelésem hogy sok pár szilveszterkor szakít és sokan megcsalják a párjukat? Ha igen akkor miért van így?
Túl sokat isznak és hülyék lesznek. Valószínűleg ezeknek a pároknak józanon is megvoltak a problémáik, de ilyenkor aztán mindenki érzékenyebb az alkohol hatására és ingerlékenyebbek is.
(persze nem akarok általánosítani, biztos vannak olyanok is, akik nem az alkohol hatására ilyenek Szilveszterkor, és nem hiszem, hogy ilyenkor többen szakítanának)
A mértéktelen alkohol fogyasztás ilyenkor szerintem felszínre hozza még a legmélyebb problémákat is, illetve ilyenkor az emberek bátrabbak és hamarabb megcsalják a másikat.
De az ilyen "kapcsolatok" annyit is érnek...
Mi 3 éve vagyunk együtt, egyszer se vesztünk össze szilveszterkor és nem csaltuk meg egymást soha.
Ez szerintem nem a szilveszteren múlik hanem tényleg azon, hogy ilyenkor sokan nem tudják tartani a mértéket!
Nem tudom. Mi szilveszterkor mindig otthon vagyunk, összehívunk pár barátot, és bulizunk. Vidéken élünk, és 2 lakásos a házunk. Az egyikben a gyerekek alusznak, mikor elfáradnak, a másikban pörgünk mi felnőttek. Eszünk-iszunk, táncolunk, mulatunk. És így mindenki nyugodt. A gyerekek tudják, hogy szüleik csak pár lépésre vannak, bármikor elérhetőek, a felnőttek bármikor rá tudnak pislogni a csemetékre. Ezért van mindig nálunk a buli. Kényelmes megoldás mindenkinek. És mivel a másik lakás nem lakott, csak a gyerekeknek amolyan játszóház, meg bulihelyszín, ráérünk másnap , vagy akár harmadnap feltakaritani. Az udvaron lehet tüzijátékozni is, ha valaki épp itt akar. Szóval nem nagyon vonulunk ki bárhová is szilveszterkor. Most is így lesz. Kaját-piát üdítőt tüzijátékot mindenki hoz magával, összedobjuk. Még eddig senki sem maradt éhen, sem szomjan. Hely van, zene van, meleg van, mi kell még?
És eddig még nem láttam veszekedni senkit.
Én is sokat hallottam másoktól,hogy szilveszterkor szakítottak/jöttek össze,vagy csalták meg a párjukat,legalább 5 ilyenről hallottam,érdekes:D
Ugye hogy akkor van alapja a kérdésemnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!