Hova lettek a rendes fiúk? Mi ez a nagy erkölcstelenség? Már nem divat szűzfiúnak lenni?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem eleget szórakoztam, buliztam, pasiztam. Ideje házasodni. Csak az a baj hogy rendes, szűz fiúkat manapság nehéz találni.2011. dec. 30. 02:58
21/25 fehér gandalf válasza:
kiélted magad aztán pampogsz h a korodbeliek élni szeretnének. ezt én nem értem.
22/25 fehér gandalf válasza:
"Úgy döntöttem eleget szórakoztam, buliztam, pasiztam. Ideje házasodni. Csak az a baj hogy rendes, szűz fiúkat manapság nehéz találni."
szóval buliztál pasiztál legalább egy tucatnyian átmentek rajtad aztán szűz pasit keresel. sztem olvasd el amit írtál.
23/25 anonim válasza:
Remek iróniakérdés!!! :D Az a legviccesebb, hogy sokaknak meg le se esik...
24/25 anonim válasza:
Én szűz vagyok, csak ugye nálam ez nem úgy működik hogy szép "formái" vannak valakinek és csak azért dugni akarnék vele, de a nagy többség nagyon szeretne dugni akárkivel, akit helyesnek gondol, csak félnek egyetlen lány/nő elé is oda állni...., de azt nem egészen értem, hogy azt mondod amelyik fiú nem szűz az már erkölcstelen, hát ez alapján te is erkölcstelen lehetsz, ha eleget pasiztál, mert gondolom hogy nem csak beszélgettél velük....
25/25 A kérdező kommentje:
Nekem szabad pasizni mert lány vagyok és a lányok nem bírják megállni ugye... :))
2012. jan. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!