Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen apa-lánya...

Szerintetek milyen apa-lánya kapcsolat ez?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy egy lány osztálytársa nagyon jó kapcsolatban van az apukájával. Ketten élnek, anyukája nincs (elhagyta őket).

Sokszor szokták ölelgetni egymást, meg mindig puszit adnak egymásnak, az apa szokta simogatni a lányt (karján, vállán). Meg azt is mondta, hogy gyakran szoktak együtt aludni.

Találkoztatok már hasonlóval?

Egyébként a lány 15 éves.

2011. dec. 29. 19:06
1 2 3
 21/22 fehér gandalf ***** válasza:
ez még mindig sokkal jobb mint az egyik haverom általános iskolába aki azért verést kapott mert kilyukasztott egy dobozos narancsos italt vagy nálunk. komolyan mondom nálunk anyám bármit csinál takarítani kell utána.tavaly nyáron kifestette a tesóm szobáját. fogott egy szivacsot festékbe mártotta majd a falra nyomta. elég ocsmányul nézett ki a fal. a másik ilyen húzása mikor a nadrágok alját lejárom aztán elkezd rojtosodni erre térdig felvágta azzal h ő majd megvarrja. mindkettő meglepetés volt és mindkettő kb olyan 30 ezres kár volt.
2011. dec. 31. 06:51
 22/22 anonim válasza:
Nekem is elvaltak, de nekünk nem annyira jó a kapcsolatunk viszont mi is puszival meg olelessel szóktunk egymásnak köszönni, és szerintem a kéz vall simogatasba nincs semmi, apa is csinalt már ilyet nekem sokszor, sőt volt hogy kocsiba combomat is megfogta amikor szó volt valamiről, aludni 1x aludtunk együtt amikor együtt voltunk külföldön, és olyan szoba volt. Vannak olyan szülők akik nem szeretik ha a gyerek olelgeti, puszilgatja őket mert ők se preferálják ezt annyira, nálunk anya ilyen, ettől függetlenül se ezzel se apaval nincsen baj, mindenki más, szerintem senki nem fog szexuálisan tekinteni a szuleire
2021. nov. 21. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!