Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen apa-lánya...

Szerintetek milyen apa-lánya kapcsolat ez?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy egy lány osztálytársa nagyon jó kapcsolatban van az apukájával. Ketten élnek, anyukája nincs (elhagyta őket).

Sokszor szokták ölelgetni egymást, meg mindig puszit adnak egymásnak, az apa szokta simogatni a lányt (karján, vállán). Meg azt is mondta, hogy gyakran szoktak együtt aludni.

Találkoztatok már hasonlóval?

Egyébként a lány 15 éves.

2011. dec. 29. 19:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem néha, sokszor.
2011. dec. 29. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Én 18 évesen is aludtam apával... A szüleim elváltak és amikor nála voltam volt, hogy ott aludtam. És akkor mi van?

Szerintem az a nem normális dolog, ha ezt valaki megkérdőjelezi, hogy normális e!

Mivel nem sűrűn találkozunk engem is mindig puszilgat, ölelget. Ez a tiszta szeretet jele!

2011. dec. 29. 20:25
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Azért ez elég undorító feltételezés! Sziimplán szeretik egymást, kész. Ne akarj belemagyarázni hülyeségeket.
2011. dec. 29. 20:28
 14/22 A kérdező kommentje:

Heló heló, én egy szóval sem mondtam, hogy ez nem normális, vagy hogy undorító.

Hülyeségeket sem magyaráztam bele. Csak egy olyan mondatot mutass amibe hülyeséget magyaráztam bele, kedves 56%-os!

2011. dec. 29. 20:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Lányos apukaként én azt találom furcsának, ha ezt valaki furcsának találja. Olyan "Mórickás", ha mindenben "azt" látod.
2011. dec. 29. 20:36
 16/22 A kérdező kommentje:

Nekem eszembe sem jutott, hogy szexuális célzattal közelednek egymáshoz.

Az én apukám pl nagyon nem szereti hogyha megpuszilom, vagy átölelem, mindig eltol magától. Mondjuk azóta nem is közeledek hozzá.

2011. dec. 29. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor inkább a te apukádban van a hiba. Nekem fura lenne, ha már egy puszit se adhatnék a lányomnak.
2011. dec. 29. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy normális apa-lánya kapcsolat. Az én szüleim elváltak és apukám elhagyott minket de kb 5 éve tartjuk már a kapcsolatot. Ugyanígy szeretget engem is. Sőt, az egyik unokahúgommal együtt is alszanak olykor, olykor.(18 éves) (az ő apukája is elhagyta őket).
2011. dec. 30. 10:33
 19/22 fehér gandalf ***** válasza:

normális.

próbálja átvállalni az anya szerepét is.

arról nem tehet az apa h az anya magára hagyta a gyerekét.

2011. dec. 30. 23:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy nem tehet. De amúgy a lány sosem szerette az anyját. Nagyon régen hagyta el őket.
2011. dec. 31. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!