Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen apa-lánya...

Szerintetek milyen apa-lánya kapcsolat ez?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy egy lány osztálytársa nagyon jó kapcsolatban van az apukájával. Ketten élnek, anyukája nincs (elhagyta őket).

Sokszor szokták ölelgetni egymást, meg mindig puszit adnak egymásnak, az apa szokta simogatni a lányt (karján, vállán). Meg azt is mondta, hogy gyakran szoktak együtt aludni.

Találkoztatok már hasonlóval?

Egyébként a lány 15 éves.

2011. dec. 29. 19:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Szerencsére nem. Szerintem ez nem normális.
2011. dec. 29. 19:08
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
A többi nem gáz, de az együtt alvás kicsit furi.
2011. dec. 29. 19:12
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Mit kell ezen fenn akadni? Apával hasonlóan remek volt a kapcsolatunk, miután anya meghalt. Egyetlen pillanatig sem tekintettünk szexuálisan a másikra, egyszerűen ketten maradtunk, és igyekeztünk erősíteni a másikat.

Egy normális apa-lánya (anya-fia, nővér-fivér) kapcsolatba ölelés, simogatás, puszi bele kell férjen.

Az együtt alvásra meg csak azt tudom mondani, hogy én is aludtam együtt unokabátyámmal (franciaágyban ráadásul), és? Semmi nem történt, egy szoba volt, külön ágy meg nem. Beszélgettünk alvás előtt, reggel szinte együtt keltünk...

2011. dec. 29. 19:14
 4/22 anonim ***** válasza:
59%
Az együtt alvás gyanús, a többi nagyon szép, ártatlan dolog.
2011. dec. 29. 19:19
 5/22 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell féltékenykedni!

Semmi baj nincs ezzel az apa lánya kapcsolattal.

Jobb lenne ha azt mesélte volna a barátnőd, hogy az osztálytársát veri a részeg apja?

2011. dec. 29. 19:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny csak egyszerűen nem hallottam még ilyenről. És gondoltam megkérdem, hogy látott e már valaki ilyet.
2011. dec. 29. 19:38
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez is nagyon érdekes......:(

[link]

2011. dec. 29. 19:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ugyan már semmi gond nincs ezzel. Csak, ahogy leírod hangzik furcsán. Puszit adnak egymásnak. Hát ebben mi a baj? Sok családban puszival köszönnek egymásnak. Az apa szokta simogatni a lányt (karján, vállán). Na és? Ha valakinek esetleg puszit adsz néha megfogja/megsimogatja a kezed. Nekem még nagypapám is igy szokott puszit adni.

Együtt alszanak. Na most én 25 éves vagyok, de még most is előfordul, hogy apa tv-t néz és én is nézném akkor mivel ott franciaágy van odafekszek. Volt, hogy álmos lettem és elaludtam ott.

Nem kell ezeket túlreagálni.

2011. dec. 29. 19:44
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha az anyukája halála után néhány hétig történik, szerintem se furcsa. Mármint az együttalvás.
2011. dec. 29. 20:14
 10/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Jah nem halt meg! Hát szóval ha néha történik, nem fura.
2011. dec. 29. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!