Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én látok bele sokat vagy ez...

Én látok bele sokat vagy ez normális másoknál és elfogatható? Lehet csak hülyíti őket?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy a párom(nő)és mint kiderült van neki 3 férfi barátja akikkel bár nem sokat beszél de néha szoktak találkozni...ez nem is zavarma mert vannak nők akiknek van férfi barátai..mondjuk 1 és nem 3..ő erre azt mondja hogy neki jó érzés hogy férfi barátai vannak..nem vagyok féltékeny típus de amikor ez kiderült kicsit féltékeny lettem...nem tudom milyen a kapcsolata velük de én már arra gondoltam hogy lehet hogy flörtöl velük és huzza az agyukat..nem tudom hova tenni a dolgot és a mai nap pont megláttam egy kérdést hogy egy nő bele szeretett a férfi barátjába..ne ő az de ennyi férfi barát között fenn áll a veszélye nála is..én nem tudom miről szoktak beszélni és miről tu egyáltalán egy féfi női barát beszélni..öszintén szólva zavar a dolog,nem vagyok és soha nem voltam fáltákeny típus de sokszor van az hogy nem veszi fel a telefont vagy éppen mindig kitalál valamit hogy most éppen siet valahova és hogy majd este beszélünk..néha ugy érzem ezek a barátok többet jelentenek neki mint én...és néh azt is érzem hog az egyik talán több is mint barétség ha nem is csalt meg de van valami kialakulóban..és a minap olvastam egy kérdést itt az oldalon és akkor jöttem rá hogy ő is akármikor lehet ilyen helyzetbe....

szóval mit gondoltok jogossan vagyok féltékeny vagy csak én túlzom el?

2011. dec. 29. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akik srácokkal jobban kijönnek... de tényleg csaj válogatja, hogy azért vannak fiú haverjaik, mert kell az a kis flört, vagy azért, mert a lányokkal kevésbé értik meg egymást, vagy csak mert tényleg jól egymásra találtak baráti szempontból. Én egy jó beszélgetésre tenném a voksom és megpróbálnám megismerni a három pasit, mert az ő reakcióikból is sokat le lehet szűrni.
2011. dec. 29. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:

én is jobban érzem magam fiú társaságban, ez ne tévesszen meg! pláne a feleségednek 3 barátja van, ha csak 1-gyel lenne sülve főve, azt mondom, az fura, de mivel többen vannak. próbálj te is összebarátkozni velük!

ha a feleséged tilosban jrna, titokban tartaná, hogy fiúbarátja van.

2011. dec. 30. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!