Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Anyósotok mennyire...

Lányok! Anyósotok mennyire fogad el titeket? Mindenki írja oda, hogy férjnél van, van sem, és hogy mennyi ideje vannak együtt a párjával!

Figyelt kérdés
Szoktatok veszekedni az anyóssal, belétek köt, vagy szembe aranyos, és a hátba támad?
2009. máj. 21. 09:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon utálom. Mikor megszületett az unokája, jön hogy segít. Hát az lett belőle, hogy mindenért ugárltatott. Hol van ez hol van az. Aztán ott telt be a pohár, hogy mondtam a férjemnek vegyen egy rövidnadrágot nekem is (mert ment a piacra), kérdezte mekkorát, mondtam, hogy a fiókba van a másik vigye el, nem találta kicsit akkor még ingerült voltam, mérgeen szoltam neki. Erre anyós fogta elkezd turkálni, hozzát teszem ő nem is hallottam, hogy mit kell kereseni, csak kinyitotta a bugyis fiókom és turta! Rászóltam hogy nem kéne. Elment a fia és elkezdett velem ordibálni, hogy én milyen ember vagyok. Észre se vette, hogy 3 napja szültem,. Leszarta, ugy tett mintha a fia szült volna. Őt áplgatta engem meg vmi cselédjének nézett. Undorító egy ember soha nem flejtem el neki. Azóta havonta jön, de a gyerekem biztos nem bíznám rá egy percre sem, meg nem is beszélek neki, max a gyerekemről. Azt enyit. Tudja ha valamit megint beszól nem fogjuk szívesen látni az biztos.
2009. máj. 21. 10:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

HEllo!

Az én anyósom engem teljesen elfogad. Vannak néha megjegyzései, amik nekem annyira nem tetszenek, de egyáltalán nem rosszindulatú, csak ilyen ember. Kicsit nyers. De tudom , h nagyon szeret engem:), szóval nincs baj:)

Ja, 2,5 éve vagyok együtt a fiacskájával:D, ebből 1 éve vagyunk házasok.

20/L

2009. máj. 21. 10:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Mindenki nagyon kedves, köszönöm a válaszokat!

Most én is mondanék egy -két dolgot az én helyzetemről...

5 éve vagyunk együtt párommal, még nem vagyunk házasok, de hamarosan azok leszünk. Anyós eleinte kedvelt, sőt, szövetségesem volt, ám apósom mindig is utált. Sógornőm is nagyon kedvelt, és apósom addig csinálta a dolgait, amíg befírölte anyóst és sógornőmet, hogy megutáltak. Anyósom nem szól semmit soha, nem magyaráz, hanem a hátam mögött uszítja a fiát ellenem. Após mosolyog a képembe, de gyűlöl, és állandóan azt mondja a fiának, hogy unintelligens, alpári vagyok, nem vagyok elég jó, nem tudok dolgozni stb....

Igaz, most itthon vagyok sajnos, mert nincsen munkám, de itthon mindent megteszek: mosás, főzés, vasalás, főzés!!!, mosogatás, kertásás, fűnyírás, kerítés festés.... A világon mindent megcsinálok helyettük, sőt a párommal mi álljuk még a kajájukat is, de soha az életben nem fognak elfogadni, és nem értem, anyósom hogyan lehet ennyire gyáva, hogy inkább behódol a férjének és megutál engem.....Szánalom az egész!!!!

2009. máj. 21. 10:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyós a kezdetek óta utál, persze ezt sose vallotta be, mindig csak hátba támadott. Még "gyerekek" voltunk a férjemmel mikor összejöttünk (én 17, ő 16 éves). Akkor még én is egy naiv kislány voltam, rengeteg dolgot lenyeltem tőle. Nem voltam túl közvetlen vele, de ellenséges sem. Neki mindennel baja volt, a családomat utálta ismeretlenül, mert nem úgy éltünk mint ők. Ők folyamatosan teli voltak adóssággal, mi nem. Képes volt a 16 éves öcsémtől kölcsönkérni a szülinapi pénzét, amit visszadni már nem sikerült. 18 évesen terhes lettem, mikor még középiskolába jártam. Szüleim eleinte nagyon ellenezték, hogy megtartom a gyereket (most már imádják, mindenben segítenek), ő persze boldog volt. Ígérgetett mindent, én elhittem, hogy tényleg várja az unokáját és majd rengeteget segít. A vége az lett, hogy 2 hetente, ha mentem látogatóba minden hülye indokkal kitett a lakásból, kaját nekem kellett vinnem, ha enni akartunk stb. Mikor megszületett a lányom őt is csak kritizálta, mért lány lett, mért rám hasonlít jobban, talán nem is az ő kisfiúk az apja stb. Nem is látogatta soha az unokáját, de a háttérből adta az utasításokat mit, hogy kéne csinálnom. Még itt ezeknél se szóltam, csak mi veszekedtünk a férjemmel miatta. Aztán kb 1 év múlva elfogyott a türelmem, nagyon összevesztünk. Akkor mondtam, hogy felejtse el, hogy létezünk, hozzám benem teszi a lábát. Több mint fél évre rá, minden megbeszélés nélkül (addig telefonon se beszéltünk) beállított. Ahogy megláttam az ajtóban megmondtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi takarodjon el. Ennek már 8 éve. Azóta szerencsére nem keres. Férjem 1-2 évig még járt hozzá, aztán ő is belátta, hogy nincs értelme. Vagy 5 éve szerintem ők sem beszélnek még telefonon sem.
2009. máj. 21. 10:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Ja, és apósék véleménye a családomról: szar, alpári alakok, de amellett, hogy én is főiskolára járok jogi karra, és az egész rokonságom jogász, meg orvos, nekik nem lényeg., mert ők az okosok.... ááááá de utálom őket!!!!!!
2009. máj. 21. 11:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy kezdődött, hogy anyukámnak volt egy barátnője, akivel összejártak nap, mint nap. Jó kijöttem a nővel én is. Aztán megismerkedtünk a fiával, akivel immár 5 éve vagyunk együtt. Azóta anyósom nem szól se hozzám, sem anyukámhoz. Megmondta, hogy utál, felajánlott a fiának kocsit, házat, csak hagyjon ott. Ez az akciója nem sikerült, ha elmentünk egymás mellett az utcán, magyarázott.(de csak ha egyedül voltam)Egyszer megállítottam, és mondtam neki, hogy, ha utál, hát tegye, de akkor hagyjon békén, vagy mondja meg mi a baja velem. Azóta is hazudozik mindenfélét, de aki ismer az tudja, hogy hazudik, és tudja, hogy jól megvagyunk a párommal. Most vettünk egy házat, amit alakítgatunk, volt eljegyzésünk. Na, ettől mégjobban kiakadt. A lényeg, hogy megvagyunk nélküle is, csak megmondhatná, hogy miért is utál, mert azt nem tudni. Akárhányszor kérdezik tőle, senkinek nem mondd semmit, csak ránt egyet a vállán. Egyébként a párom összes többi rokonával nagyon jól kijövök.(ez sem tetszik neki, szólt a rokonoknak, hogy ne engedjenek magukhoz. Ők mondták, hogy szeretnek, és ezért is megsértődött). Na, de ez van, hazudjon,pletykáljon csak,már nem hisz neki senki. A szomszédaival sem beszél, mert beszélnek velem.(egy utcában lakunk)

Örülök, hogy vannak olyanok, akik jól kijönnek az anyósukkal. Jó lenne az enyémet is megérteni, de ez lehetetlen.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de így sikerült.

2009. máj. 21. 12:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Két éve vagyunk együtt, egy éve házasok.

Több mint egy éve anyósékkal lakunk.

Szerencsére jó a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni, persze vannak dolgok amikről ő is és én is másképp gondolkodunk, ilyenkor egy kis feszültség érzékelhető, de nagy veszekedésünk még soha nem volt.

Nem tudom, hogy a hátam mögött kibeszél-e, de szerintem nem, mert ebben a kis faluban nincsenek titkok.:-) Úgy tekint rám mint a lányára.

25/L

2009. máj. 21. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi 2 éve vagyunk együtt és 3 hónapja házasodtunk össze anyós első találkozásnál aranyos volt de aztán kiderült hogy férjnél vagyok (folyamatba volt a válás) nah kaptam aztán mindent mit képzelek én magamról ez jogos is lett volna ha vele vagyok együtt de persze párom mindenről tudott és nem zavarta hiszen nem éltem a férjemmel és épp váltunk nah de onnantól én voltam a közellenség aztán terhes lettem nah ismét hallgattam aztán mikor közölte vele párom hogy 34 évesen ő már nagyon akart gyereket és tőlem és ez ránk tartozik nem rá nah ekkor jött az hogy én beszéltem tele a fejét itt már bepipultam és közöltem vele hogy nagyon boldog lesz a gyerek akkor is ha őt soha nem ismeri meg innentől kezdve mintha kicserélték volna folyamatosan jó pofizott hozta nekem a sütiket állandóan a kívánságaimat leste 1,5 hónapos a kislányom anyós teljesen bele van bolondulva ő lett az élete és már tisztába van azzal mihez van köze és mihez nincs

2009. máj. 21. 14:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Két éve vagyunk együtt, ebből egy éve házasokként. Nem mondhatnám, hogy különösebb gondom lenne az anyós-pajtással. Jelzem én elvált voltam, az ő fiuk független (38 évesen!). Ráadásul falusiak, erős katolikus beállítottsággal. Na be is voltam sz...va, hogy mit szólnak egy elvált nőhöz (gyerekem nem volt). Nagy szeretettel fogadott, eleinte aszittem az párom nem mondta neki. Na gondoltam: tiszta vizet a kakaósbegrébe: és bevallottam. Nézett rám nagy szemekkel, hogy tudja, de nekem az miért baj?

Vannak olyan helyzetek, amikor homlokegyenest eltérő a véleményünk, de azért nem harcolunk össze rajta.

Kisfiunk most 9 hónapos, mama imádja, rengeteget segít, mert dolgozom mellette. Viszi a kis manót, varr neki, főz nekünk, de ha látja, hogy "háború" van az emberrel, akkor pár napra visszahúzódik.

Úgyhogy azon kívül, amit a generációs és neveltetési különbségek adnak, más konfliktus nincs köztünk, azt meg civilizált emberek módjára sikerült eddig megoldani. Ha valami nem tetszik nekem, azt finoman jelzem (pl babával kapcsolatban). Eleinte kicsit konok volt, de aztán ráállt az én pályámra: mindig kérdi, mit adhat a babának enni, vagy viheti-e pl. sétálni, volt munkahelyére. Persze, miért ne, de jólesik, hogy kérdez, nem csak "ügyködik".)

Ja, nem lakunk együtt, kb. 15 km-re vagyunk egymástól, de van autója, meg nekünk is, hetente úgy 2 alkalommal találkozunk.

(Az előző anyósom viszont egy rohadt bányarém volt, a sógornőmmel együtt. Egyszerűen semmi nem volt jó nekik rajtam, állandóan cikiztek, lenézően viselkedtek, pedig a piszok ette mind a kettőt, meg ki sem voltak az adósságból.Ez bele is játszott ám rendesen az első házasságom tönkremenetelébe.)

2009. máj. 21. 15:17
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam férjnél, és most nincs is semmi (az okokat nem részletezem), de eddig az anyósjelöltek jobban szerettek, mint a saját szüleim, sőt, az igazim anyukájánál ez olyan rendkívüli volt, hogy párom meg is jegyezte, hogy anyukája még egyik barátnőjét se kedvelte ennyire.
2009. máj. 21. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!