Téged is hanyagol a párod?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 14:51
6/14 anonim válasza:
Mi az hogy hanyagol ?:D Engem nem, mert nincs ki hanyagoljon :D
7/14 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszak van és ilyenkor b.unkó velem..és olyan rosszul esik...ráadásul másik városban is van ... karácsonykor sem találkoztunk..meg alig látjuk egymást...én kedves dolgokat írok neki,meg igyekszek,meg mindig mondom neki hogy remélem sikerülnek a dolgai,stb,de ő meg mindig valami flegmát szól vissza,nem is mondja hogy igen te is hiányzol meg igen én is szeretlek...semmit : ( ...............
2011. dec. 29. 15:05
8/14 anonim válasza:
A vizsgaidőszakban szerintem mindenki a legrosszabb oldalát mutatja... épp elég baja van ilyenkor az embernek, és ezt általában (sajnos, és egyáltalán nem jogosan) a szerettein vezeti le.
Majd vizsgaidőszak után helyreáll a rend...
9/14 anonim válasza:
Ha így van, akkor miért nem keresel mást? (Annyi jó fej fiú/lány van rajta kívül) :)
10/14 anonim válasza:
Engem nem hanyagol még vizsga időszakban sem, folyton rajtam lóg :) nekem kell könyörögnöm,hogy tanuljon.
Amúgy ha csak a vizsga időszak alatt ilyen az annyira nem vész (de nekem is nagyon rosszul esne), de ha azon kívül is így viselkedik, érdemes elgondolkodni a dolgon
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!