Elvesztettem a feleségem. Hogyan tovább? (nem szakítás)
Mielőtt félreértenétek a helyzetet, nem elhagyott, hanem balesete volt 3 hete és nem tudták megmenteni. Nagyon nagyon szerettük egymást már 12 éve, persze voltak néha vitáink, meg egymás agyára is mentünk néha, de szerettük egymást. Bár még most is veszekedne. Megajándékozott 2 gyönyörű gyerekkel, akik szintén imádták az anyjukat. (6 és 7 évesek) Miattuk erősnek próbálok látszani, de nem tudom hova tenni ezt az egészet. Még a ruhái is itt vannak, a hálószoba teli van a közös képekkel, nem vagyok képes eltenni őket. Gyönyörű nő volt, sokan irigyeltek engem is érte, meg őt is ez miatt. Annyira hiányzik, hogy felfoghatatlan, ha nem lennének a srácok akkor nem tudom hol lennék most. Az, hogy új nőt hazavinni akár később is, eszemben sincs mert az ő helyét senki nem veheti át. Állandóan vele álmodok, és folyton a szép mély hangja cseng a fülemben meg a nevetése.
Nem tudok továbblépni tőle, képtelen vagyok rá. :-( A fiúk kérdezik, hogy hol van anya, de azt sem tudom hogy fogjak hozzá ahhoz, hogy elmeséljem nekik.
18:45-ös vagyok:
Azt azért szeretném hozzá tenni, hogy a feleséged soha senki nem fogja pótolni, hiszen mindenki pótolhatatlan.
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen el fogom nekik mondani a hétvégén.
13.17es: Én is csak a gyerekek miatt vagyok talpon, ha ők nem lennének nem tudom mi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!