Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvesztettem a feleségem....

Elvesztettem a feleségem. Hogyan tovább? (nem szakítás)

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértenétek a helyzetet, nem elhagyott, hanem balesete volt 3 hete és nem tudták megmenteni. Nagyon nagyon szerettük egymást már 12 éve, persze voltak néha vitáink, meg egymás agyára is mentünk néha, de szerettük egymást. Bár még most is veszekedne. Megajándékozott 2 gyönyörű gyerekkel, akik szintén imádták az anyjukat. (6 és 7 évesek) Miattuk erősnek próbálok látszani, de nem tudom hova tenni ezt az egészet. Még a ruhái is itt vannak, a hálószoba teli van a közös képekkel, nem vagyok képes eltenni őket. Gyönyörű nő volt, sokan irigyeltek engem is érte, meg őt is ez miatt. Annyira hiányzik, hogy felfoghatatlan, ha nem lennének a srácok akkor nem tudom hol lennék most. Az, hogy új nőt hazavinni akár később is, eszemben sincs mert az ő helyét senki nem veheti át. Állandóan vele álmodok, és folyton a szép mély hangja cseng a fülemben meg a nevetése.

Nem tudok továbblépni tőle, képtelen vagyok rá. :-( A fiúk kérdezik, hogy hol van anya, de azt sem tudom hogy fogjak hozzá ahhoz, hogy elmeséljem nekik.

2009. máj. 21. 07:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Ez nagyon szomorú. De nézd azt, hogy ott van a két aranyos gyerkőcöd, akik csak rád számíthatnak. Beszélgess velük, ne legyen tabu téma a halál. Mondd el, hogy az anyukájuk a Menyországban van és az égből figyeli őket. Ne hagyd, hogy a gyermekek magukat okolják, mert sajnos, ez előfordulhat a szülők halálakor. Ilyenkor hajlamos a gyermek azt hinni, hogy az ő egyik csínytevése miatt ment el az anyukája. Mérhetetlen fájdalom lehet elveszteni az embernek a párját, és itt sajnos, csak az idő tud segíteni. Idővel ez a hatalmas fájdalom kissé enyhülni fog, bár biztos, hogy soha nem múlik el teljesen. Ha úgy érzed, hogy szeretnél róla beszélni, akkor elmehetsz szakemberhez (pszichológus) vagy fordulhatsz a családodhoz. Kitartás!
2009. máj. 21. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

18:45-ös vagyok:

Azt azért szeretném hozzá tenni, hogy a feleséged soha senki nem fogja pótolni, hiszen mindenki pótolhatatlan.

2009. máj. 21. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, de én csak egy nagyon gyakorlati tanácsot tudok adni (nem akarok érzéketlennek tűnni, de ez a munkám): adj be id.özv nyugdíj és árvaellátás megállapítása iránti igényt a lakóhelyed szerint illetékes regionális nyugdíjbiztosítási igazgatóságnál. Az igénybejelentőket le tudod tölteni a www.onyf.hu oldalról.
2009. máj. 21. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen el fogom nekik mondani a hétvégén.

13.17es: Én is csak a gyerekek miatt vagyok talpon, ha ők nem lennének nem tudom mi lenne.

2009. máj. 22. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!