Nem normális a kishúgom?
10 éves. Folyamatosan disznóól van a szobájában, papírfecnik, kosz, kajamaradék mindenhol.
anyukánk minden héten könyörög neki, hol szépen, hol durván hogy "almoljon" már ki.
Ma mentünk át a családommal, mikoris kiderült, hogy anyukám süllyesztőt borított: a szennyes ruhák a tisztákkal keverve, szeméttel körítve. Mindez a szekrény aljában összenyomorítva. Ezt kiszórta anyánk, mert már elege volt.
A húgom szobája tele van hangyákkal, a nyáron bolhák is voltak!
Undorító!
Bementem a húgomhoz, ő meg sírva kijelentette, hogy jó is, hogy jöttünk mert öngyilkos akart lenni.(?)
Anyukám alapvetően is feszült, a karácsony ideje alatt buktunk félmilliót, és három havi keresetet.
Szerintem figyelemre vágyik.
10 évesen miért várnak teljes önnállóságot egy gyerektől?segiteni kéne neki talán nem?
játszatok még vele,beszélgessetek vele sokat mindig türelmesen hallgassátok végig(engem nem hallgattak,nem sokat beszéltek velem és még most se:$)a rendrakást meg úgy oldjátok meg,hogy te megmondod neki így : lehet,hogy még most nem érdekel a szobád,de majd később amikor nem lesz kedved és így fog ki nézni akkor majd mit fognak szólni a barátaid ?! gyere én segítek össze rakodni ketten meg csináljuk csajosra szobád,szépen elrendezve elrakunk mindent és a rakodás után játszunk majd valamilyen társas játékot,beszélgetünk..de persze minden hétén fogsz takarítani valamelyik nap a szobádba!ha akarod segítek de nem úgy hogy csak én csinálom hanem te is fogod!
valami ilyesmit kell mondanod,legyél vele sokat mert ha az anyukátokkal lesz sokat az nem fog jót tenni neki mert egyedül fogja érezni magát!
és meg mondom,hogy én csak 12éves vagyok ! és nekem is ilyen érzések szoktak bennem lenni..sokszor volt velem olyan,hogy megakartam ölni magam de aztán át gondoltam én azért akartam magam mert lecsesztek és kezdtem azt érezni,hogy én egy senki vagyok a családba semmit se csinálok jól..vagy épp rossz jegyet vittem haza..és eltiltottak a nettől meg a kijárástól a barátnőkkel nekem csak ők voltak mert ők megértettek..mert a szüleim nem értenek meg igaz,hogy van húgom de az is csak 2éves..ha valamilyen tanács kéne akkor csak kérdezz mert én tudok segíteni! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!