Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a lányom?...

Miért csinálja ezt a lányom? Mi van vele?

Figyelt kérdés
Pár hete az alpolgármester fia udvarol neki. Lányom 18 éves, a fiú 30. Mióta együtt vannak a lányom folyton ruhákra kér pénzt, hisztizik, hogy csizma kell neki, közbe van neki vagy 3 pár+ vagy 4 pár, ami magassarkú, ugyanezt csinája a kabátokkal, nadrágokkal, szoknyákkal... Én pedig egyátalá nem értem mi váltotta ezt ki belőle, hiszen a fiúnak sincs szekérnyi ruhája, viszont BMWje van.
2011. dec. 27. 21:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:)) dicsekszem? Mégis mivel? Te jó ég! Már ne haragudj meg, de az ilyen embereknek mi keresnivalójuk van ezen az oldalon?
2011. dec. 27. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
A korkülönbséggel nincs semmi baj. A lányod követelőzését építsd le valahogy. Te biztosítottál neki minden szükséges ruhát/cipőt, sőt, még annál is többet. Ha még többre vágyik, menjen el dolgozni. A srác apukája bitos tud segíteni a munkakeresésben. Egyébként meg ebben a korban meg vannak kergülve a tinik, majd kinövi.
2011. dec. 27. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nem igazán van rendbe minden a férfinél, ha saját korabeli nőket nem tud 'meghódítani' és ilyen kislányokat szórakoztat a BMW-jével. De a kislánnyal sincs minden rendben, ha ilyen 'öreg' pasi kell neki.
2011. dec. 27. 22:41
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

22:14 vagyok.

A srác az autót magának vette gondolom, mert tetszett neki és nem csajozós verdának. Egy 30 éves pasi nem biztos, hogy agyban "megérett" már és lehet, hogy a lány nagyon jól kijön vele. Nem értem, miért kell ilyen rosszmájú megjegyzéseket tenni és látatlanban ítélkezni más emberek felett. Amit én "problémának" látok, az a leányka követelőzése. Kedves kérdező, jól gondolom?

2011. dec. 27. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:
menjen el dolgozni. ha egyetemre jar (remelem) akkor vallaljon munkat reszmunkaidoben. szamos egyetemistaval dolgozom akik felnott modon megkeresik a maguknak valo penzt es nem hisztiznek mint az ovodasok. a lanyod elkenyeztetett fruskanak hangzik es nincs benne semmi tisztelet irantad.
2011. dec. 27. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:
10%
Mennyi irigy ember! Tipikus magyarok! Szerintem teljesen normális, hogy szép akar lenni a lányod. Stílusváltáson is gyakran megy keresztül egy nő, változik a teste, az ízlése, fiatal korban pláne! 18 évesen egyébként is nagykorú. Amíg nem 20ezres gatyákat, meg extrém dolgokat szeretne, addig szerintem nincs semmi baj. De ha anya vagy, nem is értem miért csodálkozol ezen. Annak idején nem akartál tetszeni? Talán még jobb is, hogy már meglevő pasinak akar még inkább tetszeni, mintha az összes többinek. Ha érted mire gondolok
2011. dec. 27. 23:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát mi váltotta volna ki? A fiú a BMW-vel...

Ugyanmár, minek adsz neki 18 évesen pénzt?

Ha ruhát akar, menjen el, és dolgozzon meg érte. Az még oké, ha havonta veszel neki 1 ruhát, mert ciki a 2 éves farmerban járni, de ez túlzás...

Nem szabad senkit sem így elkényeztetni, mert ha majd neked kell valami, akkor a lányod nagy valószínűséggel tojik majd a fejedre.

2011. dec. 28. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha kicsit körülnéznél, megtalálhattad volna a lányod kérdését:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. dec. 30. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogy találta volna meg amikor a lány a kérdést ma írta ki, ez viszont 3 nappal ezelőtt lett kiírva?

Véleményem szerint ezt 1 ember írta ki... Biztos nagyon unatkozik és szeretne minden szemszögből nézve választ kapni a felmerülő kérdésekre. :D

2011. dec. 30. 10:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem akkar úgy kinézni a pasi mellet mint egy csóró ribi aki csak a pénz miatt lógg BNWsé ipsével.
2011. dec. 30. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!