Miért csinálja ezt a lányom? Mi van vele?
Figyelt kérdés
Pár hete az alpolgármester fia udvarol neki. Lányom 18 éves, a fiú 30. Mióta együtt vannak a lányom folyton ruhákra kér pénzt, hisztizik, hogy csizma kell neki, közbe van neki vagy 3 pár+ vagy 4 pár, ami magassarkú, ugyanezt csinája a kabátokkal, nadrágokkal, szoknyákkal... Én pedig egyátalá nem értem mi váltotta ezt ki belőle, hiszen a fiúnak sincs szekérnyi ruhája, viszont BMWje van.2011. dec. 27. 21:12
1/22 anonim válasza:
Tetszelegni szeretne a férfi előtt. Elég nyilvánvaló a szituáció.
3/22 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Kis buta, azt hiszi, hogy ezzel lenyűgözi a pasit.
4/22 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ha a szomszédban lakó culáger 30 éves fia udvarolna neki, akkor is követelőzne-e. Tulajdonképpen kinek akar tetszeni? A pasasnak? Az autónak? Netán a papa poziciójának?
5/22 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem mondtam, hogy a srác kocsijára bukik, csak tény, hogy mióta ismeri a fiút sokkal több dögös ruhát vásárol.
2011. dec. 27. 21:29
6/22 anonim válasza:
azért mert te hagyod magad hülyére venni. hisztizik? miért 4 éves a lányod, vagy mi? hisztizzen a palijának, ne neked. amúgy meg nem gondolom, hogy egy 18 éves tininek egy 30 éves "férfival" kellene kezdenie.amúgy meg egyszerűen elszaladt a lányoddal a ló, azt hiszi, hogy most ő a nagy lány, hogy BMW-s palit fogott, és mellette aztán villogni kell. ennyi.
7/22 anonim válasza:
Akkor mégis miért emlegetted a kocsit, hogy semmi köze a témához?
Amúgy, te is ezt csináltad, amikor fiatal voltál, nem? :) Megjött a szerelem, és mindent be akartál dobni, hogy te legyél a nyerő. Igaz, régebben ez emberi megnyilvánulás volt, manapság meg minél drágább cucc...
8/22 anonim válasza:
Hát.. először is érdekes anyuka lehetsz, ha elnézed, hogy a 18 éves kislányod egy 30 éves férfival keverjen. Jó kis pénzéhes kvát neveltél belőle. :)
Amúgy én is ismerek egy srácot, BMW-je van, de nem az újabb fajta, hanem egy régebbi. És nem autóztat rajta kislányokat, komoly, korban hozzáillő barátnője van.
9/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem pénzéhes a lányom, mert nem kell neki milliárdos pasi, hogy megkapja, amit akar. Amúgy meg értékelni fogom a válaszod!
2011. dec. 27. 22:00
10/22 anonim válasza:
Te most nem panaszkodsz, hanem dicsekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!