Ha a fiam apját nem lehet beidézni a gyerekelhelyezési perre, akkor döntenek nélküle?
Figyelt kérdés
A volt párom külföldön dolgozik, telefonra, sms-re, e-mailre nem reagál, a lakcímét senki nem tudja. Eddig jelentkezett, de már több, mint egy hónapja nem beszélünk, mert csúnyán összevesztünk. Ha nem lehet elérni és értesíteni, akkor nélküle is döntenek?2008. márc. 28. 21:23
1/1 anonim válasza:
Miert nem kerdezed meg az ugyvededet?
Bar szerintem igen. Foleg mivel kulfoldon el. Bar lehet, hogy idobe fog telni.
En angol jog szerint mentem ferjhez es magyar jog szerint valtam. A volt ferjem szerintem meg mindig nem tudja, hogy elvaltunk, mivel nem volt hajlando a leveleit atvenni. Az ig. ugyi miniszterium 10 honapot adott a postanak a level kezbesitesere, majd mivelk nem sikerult, meg 10-et. Akkor sem sikerult, bevontak egy semleges jogaszt, aki atolvasta a papirokat es engedejezte a vallast. Bar nem vokt gyerek, kozos ingatlan vagy barmi fele kovetele.
A lenyeg, hogy a volt ferjem tudta nelkul szetvalasztottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!