Gyerektartást fizet a párom előző kapcsolatából született gyermekére! Akit nem is látott! Hallottatok már ilyet?
Szerintem nagyon egyszerű, a gyámügyön jelezni kell, hogy édesanya akadályozza a láthatást.
És a gyámügyön kezdeményezni kell az önálló (anya nélküli) láthatást, jelezve, hogy el tudjátok látni a gyereket, hiszen a háztartásban van egy ugyanolyan beteg, akit szintén nagyon jól elláttok.
Akkor megkaphatjátok a gyereket telejs hétvégékre.
Biztos vagyok benne, hgy a 12 éves gyerek jár osztálykirándulásra, egyéb helyekre egyedül, anya nélkül... Úgyhogy kérvényezni kell mindezt a gyámügyön.
Sok sikert!
Kedves utolsó, ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan...
Mi az, hogy semmi köze hozzájuk kérdezőnek?
Így nem lehet kulturáltan hozzá állni...
Es az egesz "cirkusz" mar 12 eve folyik? Ez nem semmi. 12 ev alatt annyit sikerult elintezni a ferjednek, hogy havonta egyszer egy hetfon egyetlen orara lathassa a fiat? Ez eleg hihetetlennek tunik. Szerintem a ferjednek jobban kellene akarnia a dolgot.
Nem a 300 km-en gondolkodni, es nem is azon, hogy mennyibe kerul az utikoltseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!