Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerektartást fizet a párom...

Gyerektartást fizet a párom előző kapcsolatából született gyermekére! Akit nem is látott! Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Párom előző házasságából született 1 fiú gyermek aki már 12 éves! Gyerektartást fizet 20%-ot de nem is láthatja! Pontosabban láthatná minden hónap első hétfőjén családsegítőknél 1 órát az anya jelenlétében, tőlünk 300 km-re! Indoklás: a gyermek kruppos és nem tudná ellátni Több alkalommal próbálkozott lemenni de mikor már a vonaton félúton volt akkor telefonáltak neki hogy ne menjen mert a gyerek beteg! Nekünk 2 közös gyermekünk van + nekem egy lányom akire kapok havi 9000 ft-ot 9 éve! Nem lehet ez ellen valamit tenni? Ha már fizet akkor láthassa? Vagy ne is fizessen neki? Bármi megoldás! Hozzá teszem sajnos a kisebbik lányunk kruppos! Tehát el tudnánk látni!
2009. máj. 20. 13:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez a történeterősen egyoldalúan van előadva.Te egy jóságos és kedves asszony vagy, a férjed egy szent.A másik nő egy dög, aki ráadásul más gyerekét varrta a férjed nyakába.az egész család szemétláda és pénzéhes.És még a gyerek is téged bánt.Szörnyű lehet...
2009. máj. 20. 16:30
 22/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem az a furcsa, hogy az anya jelenleteben kell talalkozniuk - oke, fogjuk a kruppra. Na de csak havonta 1-szer? Akkor is csak 1 orara? Es miert nem a gyerek termeszetes lakhelyen talalkozhatnak, miert kell a csaladsegitokhoz menni?
2009. máj. 20. 16:32
 23/40 A kérdező kommentje:
a családsegítőt az anyuka kérte /gondolom a nagymama affér/ sajnálom, hogy kérdeztem mert csak a hurrogást kapom én csak tanácsot kértem nem lehurrogást de tanácsot sajnos kevés embertől kaptam inkább csak a megvetés. én soha nem tiltottam a saját gyerekemet az apjától pedig nem tekinti az apjának soha nem mondok róla semmi rosszat. pedig nem volt kedves. mikor megszületett a lányom hazajöttünk és másnap elhagyott. a mai napig nem érdekli csak a nagyszülőket akik az apukával laknak. őket imádja is. de soha nem tiltanám és nem ócsárolnám
2009. máj. 20. 16:55
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg eleg sok a kodosites, es azt gondolom, hogy teged igazabol az zavar, hogy az a 20% egy olyan gyerek zsebebe megy, aki nem a tied, es a parod - ne firtassuk miert - meg csak nem is latogatja.
2009. máj. 20. 17:02
 25/40 anonim ***** válasza:
74%
Tessek itt a tanacs: Ne torodj vele, mert ha nem bizonyitja be 100%-ra,h nem az ove a gyerek, akkor tulajdonkeppen fizetni kell ez nem vitas. Ha meg annyira nagyon latni akarja a gyereket (...)akkor harcoljatok es tegyetek meg mindent,h sikeruljon. Ha pedig a ferjed nem ilyen elszant,akkor torodj bele,h 20% gyerektartast fizet, vett volna fel gumit szex kozben es akkor nem `vennek ki a zsebetekbol a penzt`, ami egyebkent jogosan JAR!!!
2009. máj. 20. 17:08
 26/40 A kérdező kommentje:
nem latolgatom tovább a kérdést mivel támadnak sokan aki segített annak köszönöm. nem akarom elvenni tőle a pénzt nem bántom őt és nem zavar hogy nem az enyém. nem is fog soha. nekem is van gyermekem és nem örülnék ha a páromat zavarná, hogy nem az övé. imádja őt nagyon. a gyermek viszont meg szeretné őt ismerni /a sajátja/ de mivel szeptemberben tölti a 12-őt ezért azt meg kell várni és akkor már figyelembe veszik. igaz neten keresztül nekem csúnyákat ír de az az anyuka végett lehet. majd ha megismer akkor remélem rájön arra, hogy tévedett.
2009. máj. 20. 17:20
 27/40 anonim ***** válasza:
66%
Ha elolvasod a kerdesed,akkor rajossz,h miert kaptal olyan valaszokat,amilyenek jottek. A kerdest es az utolso hozzaszolast, mintha 2 teljesen kulonbozo ember irta volna. Vszinuleg te is elszegyellted magad,azert nem olvasod tovabb, de ez jot jelent, talan kicsit magadba neztel.
2009. máj. 20. 17:41
 28/40 A kérdező kommentje:
nem értem miért hazudnék ebben. segítséget kértem. ha hazudok annak semmi értelme mert azzal nem mehetek a gyámhivatalhoz. tehát bárki sejthetné hogy csak az igazat írja az ember mert segítséget vár. én legalább is hiszékeny vagyok és elhiszem mindenkinek amit íde ír mivel ha hazudik felesleges segítséget kérnie.
2009. máj. 20. 18:08
 29/40 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom, hogy mindenki szemében Te lettél a rossz. Legtöbbször az a válasz hasonló kérdésekre, hogy jár a gyereknek a pénz, mert az Ő pénze és a gyereket nevelő anya szent. Bármit is tett, mondott, manipulál. Nem számít ebben az országban, hogy még a gyerekcsináláshoz is két ember kell, védekezni a nő is tud, nem csak a pasi, és a nő is el tud menni dolgozni, ha nagyon rá van szorulva. Törödj bele a sorsotokba, bármilyen is az ex, neki több joga van, és többet ér el, mert a gyerek vele van többet, jobban tud rá hatni és az a gyerek ebben nől fel.
2009. máj. 20. 18:39
 30/40 anonim ***** válasza:
68%

Attol hogy te a kislanyodra csak havi 9ezret kapsz a volt parodtol, meg a 12 eves fiunak normalis gyerektartas jar!

A ferjed a 12 ev alatt miert nem ult fel a vonatra meg, es utazott 300 km-t???

Amit leirtal az mese habbal, eleg nevetseges mar ne is haragudjal.

Szoval a te draga jo ferjed mar a vonaton ul minden egyes alkalommal, amikor a gonoszok hivjak ot 300 km-rol es mondjak, hogy a 12 eves fiu beteg, ezert apuka nem johet latogatoba?? Ezt akartad mondani? Ezt a birosagon ne mondd inkabb el, mert nagyot fognak nevetni rajtad.

Tudod van busz, vonat es auto is, fel kell ulni es el kell menni meglatogatni a kisfiut, ha apuka azt nagyon de nagyon akarja. De nem akarja. Ennyi.

Nem ok a gonoszok 300 km-re, hanem apukanak kerul sokba (idobe es penzbe) hogy meglatogassa a gyereket.

Normalis esetben minden masodik hetveget a kisfiu apjanal kellene hogy toltse. Igy szokott lenni. A nyari es teli szunetek felet is apjanal kellett volna hogy toltse a gyerek.

Szerintem nem ok a gonoszok, hanem nektek sok a 20%, es messze van a kruppos kisfiu. Apanak sok a 300 km utazas. Ennyi.

Ne mindig a masik legyen a hibas. Gondolkozz!

A te volt parod se lehet egy super ember, aki 9ezret kepes a gyerekenek havonta fizetni. Szegyen.

2009. máj. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!