Kit mennyire támogatnak a szülei, párja szülei az életben való elindulásban, később az életvezetésben?
Elsősorban együtt élő párok, házasok véleményére vagyok kiváncsi, hogy ki mennyire számíthat anyagilag a szüleire, párjuk szüleire, kapnak e segítséget kérés nélkül, vagy önállóan kell mindent megoldaniuk.
Szülők véleményére is kiváncsi lennék, hogy ők mennyire érzik fontosnak házas gyerekeik érzelmi, anyagi támogatását!?
10:21-es vagyok.
Anyosek nem sporolnak se vizen se futessen, jol elnek.
Amikor itt vannak ugy vasarolnak, ha 2-3 hetig nem jonnek legyen amit egyunk:)Igaz mi is mindig ugy vasarolunk, hogy nekik is legyen :)
Nem vagyok ehhez szokva igy nem is tudom megallni, hogy csak ugy elfogadjuk!
Mi egy éve vagyunk együtt, 7honapja hàzasok! Nem vagyunk gazdagok, szüleink se! Ràadàsul nem is dolgozom! Mert babàt szeretnénk, az elsö elhalt, s ugy beszéltük meg hogy megprobàljuk még egyszer! Közben a m.helyröl is elküldtek, tul hamar ujsàgoltam, hogy terhes vagyok, papirom se volt, azonnal felmondtak! Na mindegy!
Szoval az én anyukàm mindig segit ha szükség van rà, sokszor a mostohaapàm tudta nélkül :D De ha haza megyünk, mindig rengeteg kajàt ad,amire szükségünk is van sajnos, pedig ö is boltbol veszi, nagy részt, pénzt ritkàn de szoktam kérni, de csak kölcsön!Ök se élnek tul jol, ràadàsul hugom még otthon van, auto hitelûk is van, meg még a bàtyàm, akit szintén tàmogatnak, kajàval, vagy ruhàval, vagy az unokànak vesznek valamit! Bàr igy is vesz ezt azt nekünk! Igy én is veszek neki! :)
Pàrom szüleitöl nem kapunk jo formàn semmit, anyos rokkantnyugdijas, aposom dolizik, bàr nem sok làtszatja, mert kell cigire /anyosnak/ meg piàra!Nem vàrom el hogy segitsenek, ne értsetek félre, csak pàrom szégyeli néha magàt miattuk, s el se fogadnà tôlük! Okoskodni tudnak, meg szépeket mondani, bàr nagyon összetarto a csalàd, de voltak helyzetek, ami miatt mind 2 gyerek lelépett otthonrol! Tudom ellent mondàsos, de ez van!
Ja és albérletben lakunk, ha jön a baba azt is meg kell oldani, hogy legyen hova szülnöm, de ez még a jôvö gondja! :) Majd megoldjuk! De azt tudom kire bizhatom majd a kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!