Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit mennyire támogatnak a...

Kit mennyire támogatnak a szülei, párja szülei az életben való elindulásban, később az életvezetésben?

Figyelt kérdés

Elsősorban együtt élő párok, házasok véleményére vagyok kiváncsi, hogy ki mennyire számíthat anyagilag a szüleire, párjuk szüleire, kapnak e segítséget kérés nélkül, vagy önállóan kell mindent megoldaniuk.

Szülők véleményére is kiváncsi lennék, hogy ők mennyire érzik fontosnak házas gyerekeik érzelmi, anyagi támogatását!?

2009. máj. 20. 10:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
nem nagyon, mert nincs pénz, inkább én támogatom őket.
2009. máj. 20. 10:04
 2/35 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanez. Hazamegyünk hétvégén és tök üres szegénykéim hűtője.

Ráadásul az életre engem nem neveltek, nem készítettek fel,így ezáltal jókorákat szívok,mert nem vagyok életrevalóan talpraesett és sok kérdéshez buta vagyok.

De, ez van....

Es Te?

2009. máj. 20. 10:08
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
sehogyan. se az én szüleim, se a páromé.. mindenki szegény..mi is.
2009. máj. 20. 10:10
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak már csak az anyukája él, ő már nyugdíjas, így tőle semmire nem számíthatunk anyagilag. A szüleim elváltak, apu és a barátnője is éppen hogy megélnek, fizetik a hitelüket stb.. Anyu és a férje baromi jól élnek, de nekik eszükben sem jut minket segíteni. Bár 4 ingatlanjuk is van, mégis simán elnézték, hogy hitlet vegyünk fel a lakásra. Ez van.
2009. máj. 20. 10:12
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem tudnak. Alig bírták kivárni, hogy érettségi után elmenjek dolgozni és tudjak én is egy kicsit otthon besegíteni pénzzel. Ne értsd félre keményen dolgoztak/nak világ életükben, csak olyan helyen is élünk, meg egyikük sem tudott továbbtanulni el kellett menniük dolgozni 8 osztály elvégzése után, mert olyan szegény volt mindkettő családja. Így gondolhatod milyen fizetést kapnak, mondjuk nem mintha én érettségivel többet keresnék... Ez van :)
2009. máj. 20. 10:12
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Én anyum nem tud minket segíteni, bár azért havonta annyiban, hogy élelemben besegít. Sokkal nem, de nekünk ez is sokat jelent. Vagy ad kölcsönt, amit elég ha fizetéskor adok vissza. Apám nem érdeklődik utánam másodikos korom óta, őrá nem számíthatok.

Párom anyja szintén nem kerülhet szóba, édesapja az, aki most minket elég rendesen támogat, mert külföldön él.

2009. máj. 20. 10:18
 7/35 anonim ***** válasza:
93%

Mi két évig a férjem szüleinél laktunk, ezzel ugye élből megspórolták nekünk az albérlet árát. Rezsiben, kajában stb mindenben fizettük a részünket.

Amióta külön élünk (lakáshitel, jelenleg horror összegű részlettel), a heti nagybevásárlásukkor mindig kapunk vmit: friss uborkát, vagy egy nagy darab sajtot, felvágottfélét.

És a 8 hós kisunokájuknak is szoktak hozni popsitörlőkendőt, babaitalt... ilyesmiket.

Most arról folynak a megbeszélések, hogy kölcsön fogunk kérni tőlük kb 150.000-200.000 ft-ot, mert nagyon ráférne az ablakainkra egy szigetelés+festés, de önerőből ezt nem tudnánk kivitelezni a következő fűtésszezonig. Viszont újabb bankkölcsönt sem lenne jó bevállalni, akkor inkább nekik tartoznánk, ott nincs kamat meg kezelési ktsg...

Majd meglátjuk, sikerül-e megegyezni velük.

2009. máj. 20. 10:20
 8/35 anonim ***** válasza:
80%

Mi meg nem vagyunk hazasok csak jegyesek. Minket nagyon sokat segitenek a parom szulei a lakast is atadtak nekunk, ok videkre koltoztek, de amikor haza jonnek 1 hetre es meglatnak egy szamlat hamar fizetik is ki, pedig en szeretnem kifizetni de nem hagyjak :)) Azt mondtak, hogy amig van amibol segitenek, amikor mar nem lesz akkor mar nem segitenek.

Anyukam egyedul el kicsi nyugdijbol, igy en segitek rajta :))

2009. máj. 20. 10:21
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
minket támogatnak, de egyik oldalról nagyon nincs pénz és mégis. Nem lehet velük megbeszélni, hogy NE! mégis adni akarnak. Nem értem. Annyira kellemetlen :(
2009. máj. 20. 10:21
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

10:21

nekünk is ezt mondják, hogy amíg van. De már lassan nincs. Mindenen spórolnak: vízen, fűtésen. Aztán adnak, amikor nekik jobban kell. Miért?

2009. máj. 20. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!