Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az idei Karácsony...

Mi volt az idei Karácsony legcikibb ajándéka és leggázabb momentuma?

Figyelt kérdés

anyósom idén egy 8 éves szakácskönyvet adott, mondván neki már nem kell, a fia 2 darab lyukas turis pólót(én is felveszem a turis cuccot, csak azért nem lyukasat). mondjuk még mindig jobb, mint a tavalyi műanyag lapát sütisütéshez, amiről közölte, hogy ajándékba kapta egy láboshoz, de neki már van. anyós adott bonbont meg kávékrémport, annak jobban örültem, becsülöm a kicsit is.

a leggázabb momentum az volt, hogy apám élettársa azon verte ki a balhét, hogy apa nem öntött neki bort. 20 percig hisztizett az asztalnál.

Nálatok mi volt?

2011. dec. 25. 17:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
97%

Jaj, de jókat írtok! Nekem a fiúm állított be a klasszikus tusfürdő-dezodor kombinációval, pedig tudja, hogy fémallergiám van, és csak ökobiohiperizé izzadásgátlóktól nem lesz véres hús a hónaljam, alumíniumos vackot egyáltalán nem tudok használni.

Kérdező, a használt bugyi komoly??? :O

2011. dec. 25. 21:31
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Gáz ajándék eddig nem volt (bár eddig csak szűk családban voltunk, a nagy rokonlátogatás most jön csak, ott lehet, belefutok vmi vicces ajándékba :D)... leggázabb... lett egy vita egy olyan piti dologból, hogy... ha odaköltözünk vhova, és ott a szomszéd (aki igazából nem is az, mert nem közvetlen szomszéd, csak a szomsztéd szomszédja, ráadásul csak bérli a helyet), akkor be kell-e neki mutatkozni nagycsaládilag, vagy elég, ha egyvki megy át, vagy az sem bunkóság, ha nem megyünk át... és amikor anya nem értett egyet apával meg öcsivel, lehülyézte őket, és hozzávágta a tányért az asztalhoz... aztán amikor én megfogtam a kezét, hogy nyuhodjon már le, mert talán nem karácsonykor kellene így viselkedni, akkor velem is elkezdett sziszegni meg kiabálni, hogy hogy merem...
2011. dec. 25. 22:03
 23/30 A kérdező kommentje:

Igen, a használt bugyi komoly. Nagymamámtól kaptam, azt mondta 2 nagyon jó fekete bugyi. Meg sem néztem, csak megköszöntem és eltettem. Hát este, mikor pakolok el láttam, hogy használtak. Mama drága minden éven kitesz magáért.

Persze apám is jó, első év, hogy nem mindenkinek a 2.világháborúról szóló könyvet vett. Őt az érdekli, ő azt vásárol, kész. Szerencsére idén ezt feladta.

Huhh, a kacsa is zseniális.

De kaptam már a páromtól hatalmas masnis hajcsatot. Sosem hordok olyat.

2011. dec. 25. 23:51
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Élmény volt olvasni ezeket a válaszokat... Megerősítést nyertem, hogy jó volt végre kihagyni a rokonlátogatást, és az ajándékozást (baba kapott egyedül, de ő meg tök jó, praktikus és cuki dolgokat).
2011. dec. 27. 10:31
 25/30 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok

tegnap csak sikerült übergáz ajándékot kapnom

Ujonnan megismert leendő rokonoktól.

Szolidan sminkelek,csak pasztell szineket.

Erre kaptam egy tűzpiros körömlakkot.

De ami cikibb,egy nyáron lejárt használhatatlan szempillaspirált,ami valamihez adhattak ajándékba kb 2 éve.

Nem is mondtam inkább páromnak...:D

bár a piros lakkon mosolygott,a lejárati dátumot a másikon ő nem nézte...

2011. dec. 27. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:
Férjem mondja adjuk oda azokat a regi desszerteket amiket a betegek adtak. Megnezem mondom de azok mar lejartak mondja mossuk le alkohollal a lejaratot es kesz. Mondom ez gaz. Mire ő. Tesóm is igy szokta tőle tanultam...
2011. dec. 27. 15:06
 27/30 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Most jött haza a fiam az apjától, és igen, KAPOTT TUSFÜRDŐT ÉS DEZODORT! Nagyon röhögött amikor mesélte.
2011. dec. 27. 15:32
 28/30 A kérdező kommentje:

uhh, apától tusfürdőt kapni....az ember a saját gyerekére csak szán időt, ajándék tekintetében is, hiszen ha csomagra van pénz, akkor egyedi ajándékra is(hiszen nem kell drága), csak az időt sajnálja az ajándékozó.

keresztszüleim alakítottak még, minden ajándékon rajtahagyták az árat. nyilván direkt, mert jó nagyban volt rajta. én csak egy kis édességet kaptam(ami elég is, de a tábla csokin is rajta volt), de a gyerekek minden ajándékán ott virított az ár(leszedhető matricán).

2011. dec. 27. 16:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Az egyik rokonommal átadtuk egymásnak az ajándékot és mikor kibontottuk, akkor szembesültünk vele, hogy tök ugyanazt vettük meg egymásnak:DDD
2011. dec. 28. 14:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Barátomékhoz betörtek 24ről 25re virradóra.elmentek tesójáékhoz es erre jöttek haza.kipqkolták az egész házat.volt egy gyönyörű szép nyaklánca több százezret érő.készpénzt laptopot mindent elvittek.hogy lehetnek ilyen emberek aki ezt szenteste éjjelén megteszik? Hozzáteszem soha nem volt 1 éjszaka sem egyedül a ház 30éve.csak most.:-((
2011. dec. 28. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!