Mi volt az idei Karácsony legcikibb ajándéka és leggázabb momentuma?
anyósom idén egy 8 éves szakácskönyvet adott, mondván neki már nem kell, a fia 2 darab lyukas turis pólót(én is felveszem a turis cuccot, csak azért nem lyukasat). mondjuk még mindig jobb, mint a tavalyi műanyag lapát sütisütéshez, amiről közölte, hogy ajándékba kapta egy láboshoz, de neki már van. anyós adott bonbont meg kávékrémport, annak jobban örültem, becsülöm a kicsit is.
a leggázabb momentum az volt, hogy apám élettársa azon verte ki a balhét, hogy apa nem öntött neki bort. 20 percig hisztizett az asztalnál.
Nálatok mi volt?
Jaj, de jókat írtok! Nekem a fiúm állított be a klasszikus tusfürdő-dezodor kombinációval, pedig tudja, hogy fémallergiám van, és csak ökobiohiperizé izzadásgátlóktól nem lesz véres hús a hónaljam, alumíniumos vackot egyáltalán nem tudok használni.
Kérdező, a használt bugyi komoly??? :O
Igen, a használt bugyi komoly. Nagymamámtól kaptam, azt mondta 2 nagyon jó fekete bugyi. Meg sem néztem, csak megköszöntem és eltettem. Hát este, mikor pakolok el láttam, hogy használtak. Mama drága minden éven kitesz magáért.
Persze apám is jó, első év, hogy nem mindenkinek a 2.világháborúról szóló könyvet vett. Őt az érdekli, ő azt vásárol, kész. Szerencsére idén ezt feladta.
Huhh, a kacsa is zseniális.
De kaptam már a páromtól hatalmas masnis hajcsatot. Sosem hordok olyat.
10-es válaszoló vagyok
tegnap csak sikerült übergáz ajándékot kapnom
Ujonnan megismert leendő rokonoktól.
Szolidan sminkelek,csak pasztell szineket.
Erre kaptam egy tűzpiros körömlakkot.
De ami cikibb,egy nyáron lejárt használhatatlan szempillaspirált,ami valamihez adhattak ajándékba kb 2 éve.
Nem is mondtam inkább páromnak...:D
bár a piros lakkon mosolygott,a lejárati dátumot a másikon ő nem nézte...
uhh, apától tusfürdőt kapni....az ember a saját gyerekére csak szán időt, ajándék tekintetében is, hiszen ha csomagra van pénz, akkor egyedi ajándékra is(hiszen nem kell drága), csak az időt sajnálja az ajándékozó.
keresztszüleim alakítottak még, minden ajándékon rajtahagyták az árat. nyilván direkt, mert jó nagyban volt rajta. én csak egy kis édességet kaptam(ami elég is, de a tábla csokin is rajta volt), de a gyerekek minden ajándékán ott virított az ár(leszedhető matricán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!