Miért ilyen hosszú a karácsony?
A tegnapi nap egész jól ment, találkoztunk barátokkal, rokonokkal, megajándékoztuk egymást, beszélgettünk, stb. De ez a mai nap már tök unalmas, semmiben sem másabb, mint egy átlagos vasárnap, de ráadásképpen semmi sincs nyitva.
miért kell ennyi munkaszüneti napnak lennie a karácsony miatt? Miért kell, hogy megálljon az élet fél hétre?
Ti hogy látjátok, nem unalmas, nem túl sok ez?
Második: mi az, hogy egy van?
Nekem nem tũnik hosszúnak, sokkal jobb, mint a sulibqn rothadni, szerencsére még a jövõ hét is végig szünet lesz. Én azzal fogom tölteni a Karácsony hátralévõ részét, hogy a port.hu-n megnézem, hogy milyen jó filmek lesznek a tévében, összeírkálom õket, majd egész nap filmeket fogok nézni, miközben sütit tömök magamba. Ennél jobb programot nem is tudnék elképzelni, rám fér a pihenés. Ráadásul nagyon meg vagyok fázva, így hát másra most nem is lenne erõm. :) Szerencsére a rokonlátogatást tegnap letudtuk, így nincs hátra más, csak a pihenés. Te is pihenj sokat! 15/L
karácsony miatt nem fejtem ki a véleményem a "gondolatiadról"...
mellesleg pl. moziba lehet menni, az más kérdés ha neked nincs kivel
"Vagy talán sajnálod ezt a pár nap pihenést azoktól,akik egész évben keményen és sokat dolgoznak?"
Erre még csak nem is célzott.
dehogynem célzott!! nincs nyitva semmi !
vagyis szerinte non-stop dolgozzanak ott, azok ahová ő menni szeretne !
először is: 2 nap a karácsony, még csak ez az első nap, és még csak délután 2 óra van.
másodszor: 2 nap szerintem nem fél hét
harmadszor: nekünk dolgozó emberek nagyon is jó, hogy holnap, hétfőn nem kell menni dolgozni, lehet kicsit pihenni
szóval a kérdésre a válasz, nem, egyáltalán nem unalmas.
Lehet, hogy ebbe bele sem gondolt. Én sem.
Engem iszonyúan zavar, hogy a BKV is hülyén jár, hisz nincs autóm, de abba nem gondolok bele, hogy valakinek akkor dolgoznia kell. Csak egyszerűen gyűlölöm, hogy sehova nem tudok elmenni. (Barátokhoz átmenni pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!