Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen hosszú a karácsony?

Miért ilyen hosszú a karácsony?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap egész jól ment, találkoztunk barátokkal, rokonokkal, megajándékoztuk egymást, beszélgettünk, stb. De ez a mai nap már tök unalmas, semmiben sem másabb, mint egy átlagos vasárnap, de ráadásképpen semmi sincs nyitva.

miért kell ennyi munkaszüneti napnak lennie a karácsony miatt? Miért kell, hogy megálljon az élet fél hétre?

Ti hogy látjátok, nem unalmas, nem túl sok ez?

2011. dec. 25. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
A szorakozasodat magadnak kell megteremteni. Nem a Karacsony a hibas, Te nem tudod magadat feltalalni.
2011. dec. 25. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem az egész nem hiányoznak. 3 napig rokonokhoz járni, és beszélgetni velük a semmiről, plusz a kötelező zabálások, rohadt unalmas. Szerencsére már csak egy van ebből a szarból.
2011. dec. 25. 13:39
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Kedves kérdező, Te dolgozol? Gondolom még nem. Hidd el,ha majd dolgozni fogsz,nem lesz olyan hosszú a karácsony. Vagy talán sajnálod ezt a pár nap pihenést azoktól,akik egész évben keményen és sokat dolgoznak?
2011. dec. 25. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

Második: mi az, hogy egy van?

Nekem nem tũnik hosszúnak, sokkal jobb, mint a sulibqn rothadni, szerencsére még a jövõ hét is végig szünet lesz. Én azzal fogom tölteni a Karácsony hátralévõ részét, hogy a port.hu-n megnézem, hogy milyen jó filmek lesznek a tévében, összeírkálom õket, majd egész nap filmeket fogok nézni, miközben sütit tömök magamba. Ennél jobb programot nem is tudnék elképzelni, rám fér a pihenés. Ráadásul nagyon meg vagyok fázva, így hát másra most nem is lenne erõm. :) Szerencsére a rokonlátogatást tegnap letudtuk, így nincs hátra más, csak a pihenés. Te is pihenj sokat! 15/L

2011. dec. 25. 13:50
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Mert shoppingolós véglény vagy aki ha zárva a pláza már el van veszve és nem tud mit kezdeni magával.Ajánlom játssz azzal amivel egyidős vagy.. Aki melózik annak kétszer ennyi szünnap is kevés lenne,hogy végre kipihenje magát..ja hogy ők nem emberek ,nem számítanak,vágom.
2011. dec. 25. 13:51
 6/17 Mila11 válasza:
91%

karácsony miatt nem fejtem ki a véleményem a "gondolatiadról"...

mellesleg pl. moziba lehet menni, az más kérdés ha neked nincs kivel

2011. dec. 25. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
5%

"Vagy talán sajnálod ezt a pár nap pihenést azoktól,akik egész évben keményen és sokat dolgoznak?"

Erre még csak nem is célzott.

2011. dec. 25. 14:00
 8/17 Mila11 válasza:
90%

dehogynem célzott!! nincs nyitva semmi !

vagyis szerinte non-stop dolgozzanak ott, azok ahová ő menni szeretne !

2011. dec. 25. 14:03
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

először is: 2 nap a karácsony, még csak ez az első nap, és még csak délután 2 óra van.

másodszor: 2 nap szerintem nem fél hét

harmadszor: nekünk dolgozó emberek nagyon is jó, hogy holnap, hétfőn nem kell menni dolgozni, lehet kicsit pihenni

szóval a kérdésre a válasz, nem, egyáltalán nem unalmas.

2011. dec. 25. 14:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ebbe bele sem gondolt. Én sem.

Engem iszonyúan zavar, hogy a BKV is hülyén jár, hisz nincs autóm, de abba nem gondolok bele, hogy valakinek akkor dolgoznia kell. Csak egyszerűen gyűlölöm, hogy sehova nem tudok elmenni. (Barátokhoz átmenni pl.)

2011. dec. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!