Eljött a félve várt karácsony, Hogy vészeljem át? (bővebben lent)
el sem tudom milyen lehet ha valaki elveszíti az apukáját :(
de hidd el nekem, hogy Ő veletek van most is, csukd be a szemed és képzeld el, és biztos vagyok benne, hogy ő is azt szeretné, ha nem lennél szomorú. Nekem az segített, hogy mindig beszéltem a nagyszüleimhez, mikor meghaltak, de a temetőre kb. 1 évig nem mentem ki.
Kitartást a családnak :)
Az én Anyukám jó pár éve december 24-én halt meg délelőtt.Akkor már 2 kisgyerekem volt,akiknek karácsonyt kellett tartani.Hallgattam a tv-t és zokogtam,minden 5. szó a halállal volt kapcsolatos.De sose megyünk ki 24-én a temetőbe.Ez mindig másnapra marad,mikor látogatóba is megyünk.
Próbáljatok a szépre emlékezni és arról beszélni.
Megnyugvást kívánok.Ezt csak az idő oldja meg.Sok idő.
Egyetértek Ozzal, emlékezzetek szeretettel az apukádra és szeressétek egymást helyette is, ennek biztosan ő is nagyon örülne.
És nevessetek is, hiszen a szeretet és az emlékezés nem csak könnyes lehet, biztosan rengeteg olyan emléketek van apukáddal kapcsolatban, ami mosolyra fakasztó vagy éppen vicces. Idézzétek fel ezeket is és nevessetek.
Szép karácsonyt neked/nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!