A tegnapi nap egész jól ment, találkoztunk barátokkal, rokonokkal, megajándékoztuk egymást, beszélgettünk, stb. De ez a mai nap már tök unalmas, semmiben sem másabb, mint egy átlagos vasárnap, de ráadásképpen semmi sincs nyitva.
miért kell ennyi munkaszüneti napnak lennie a karácsony miatt? Miért kell, hogy megálljon az élet fél hétre?
Igen, semmit nem lehet csinálni, én is dolgozom, és az, hogy meg vagyok bénulva kb, be vagyok zárva a lakásba, az unalmas... Nem lehet beülni valahova vasárnap este, kint hideg van... Minden hülyén van nyitva...
2011. dec. 25. 14:18
12/17 anonim válasza:
minden hülyén van nyitva...
mert mindenkinek karácsony van, a boltosnak is, nem csak neked. értsd már meg. és bírd ki basszus ezt a két napot.
2011. dec. 25. 14:26
13/17 anonim válasza:
Fogyasztói társadalom mintapéldánya..Beülni valahová..Én beülök a szobába és kaja pia zene ugyanúgy van mint egy étteremben igaz ki kell menni érte előtte a konyhába és jóval olcsóbb . Nemsokára meg elmegyek sétálni mert szép az idő, süt a nap.
2011. dec. 25. 14:31
14/17 anonim válasza:
Érdekes, egy csomó ember remekül átszórakozza ezt a sajnos csak pár napot. Egyedül csak neked szórakozás az, ha beülsz valahová? Nekem az nem szórakozás. Sőt, örülök is, hogy ilyenkor kissé megáll az élet. Bár több ilyen lenne az évben.
2011. dec. 25. 15:16
15/17 anonim válasza:
Miért baj, hogy a kérdezőnek más a szórakozás, mint neked? Nem kismacskákat fojtogat, csak be akar ülni valahova.
2011. dec. 25. 15:38
16/17 anonim válasza:
Ezzel kisebbségben van ,a többség boldog hogy nem kell dolgoznia és pihenhet,ezért nem fog hozzá alkalmazkodni a világ.Ez van.
2011. dec. 25. 15:51
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem hosszú. Én tegnap a szüleimmel,testvéremmel töltöttem az időt,nagy karácsonyi eszemiszom,poénkodás,ajándékozás. Ma körtelefonálás a többi rokonnak mert nem tudjuk őket meglátogatni,aztán testvér go haza,délután pedig a barátommal és a családjával társasjátékoztunk,ajándékoztunk.
Holnap pedig szerintem olvasni fogok,előszedem a leckéket mivel tudom hogy később úgysem leszek rá képes mert ezernyi dolgom,programom lesz :D Meg kellene tanulnod neked is kreatívan kihasználni az időt,nem csak a gép meg a tévé létezik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!