Hogyan hozzam rendbe ezt a "karácsony dolgot"? (bővebben)
Anya, mama, hugom, én. Így lakunk együtt.
Szörnyűre sikeredett a karácsony. Sem hangulat, sem ajándék, sőt még csak azt sem mondta senki senkinek hogy boldog karácsonyt. El lett ba..va az egész :/ Még a karácsonyi hagyomány vacsi sem volt ugyanaz, sőt.
De én azért szeretném hogy ez a karácsony se úgy maradjon meg senkinek amilyen volt, életem legrosszabb napja -.-
De holnap már semmi sem lesz, 24-én szoktunk megtartani mindent, ajándékozás, sütés főzés, stb... Holnap már átlagos nap lesz.
Mit tegyek hogy mégis jó emlékként maradjon meg mindenkinek?://
17/L
Ma szenteste van, holnap lesz (1 perc múlva) karácsony.
Ahogy itt olvasom nagyon sokaknak nagyon rossz karácsonyuk volt. Köztük nekem is. 2 nap még van hogy ezt helyrehozd.
Már csak holnap leszek itthon, én nem azt vártam hogy hűde nagy ajándékokat kapok mert nincs pénzünk.
De nekünk (legalábbis nekem) nagyon fontos volt eddig a karácsony és ez az első hogy ilyen... :/
Csokoládé, 1 szál gyertya, és ezzel a zenével este lemenni:
www.youtube.com/watch?v=IdPLIUsws-E
Vajon miért lett szörnyű ? Épp véletlen ma összebalhéztatok, vagy miért ?
Holnap még nem késő pótolni, de ne legyen erőltetve nagyon. Esetleg teríts meg szépen, valami úgyis lesz enni, és hátha nem lesz már nyomás és jobb kedvetek lesz. Holnap még Karácsony lesz holnap is lehet kívánni. Próbáld meg szerintem. Ne várj már olyat, mint régen kisebb korodban volt. Nehéz ezt elfogadni, de sajnos sokaknál már ekkora korban nem akkora élmény, mert a szülők sem izgulnak úgy be a gyerek miatt se, mert a gyerek se kicsi már.
Azért még lehet szép, de nem épp olyan.
Kaptunk úgymond ajándékot hugommal fejenként 5000et... de azt a héten valamelyik nap csak a kezünkbe nyomták "oszt cső":/ semmi karácsonyi nem volt benne.
Ja és köszi mindenkinek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!