Mi volt az idei Karácsony legcikibb ajándéka és leggázabb momentuma?
anyósom idén egy 8 éves szakácskönyvet adott, mondván neki már nem kell, a fia 2 darab lyukas turis pólót(én is felveszem a turis cuccot, csak azért nem lyukasat). mondjuk még mindig jobb, mint a tavalyi műanyag lapát sütisütéshez, amiről közölte, hogy ajándékba kapta egy láboshoz, de neki már van. anyós adott bonbont meg kávékrémport, annak jobban örültem, becsülöm a kicsit is.
a leggázabb momentum az volt, hogy apám élettársa azon verte ki a balhét, hogy apa nem öntött neki bort. 20 percig hisztizett az asztalnál.
Nálatok mi volt?
Szerintem ezeket az előre csomagolt tusfurdő/dezodor ajándékcsomagokat a pokolban készítik.
És sokan arra sem veszik a fáradságot, hogy megérdeklődják, hogy milyen típusú az arcbőröd, allergiás/érzékeny vagy-e valamire.
Ez nem ciki, csak haszontalan: öcsémtől körömlakk készletet francia manikűr készítéséhez. A gond csak annyi, hogy 4 éve műkörmöm van ^^ De nagyon kedves tőle, hogy személyre akarta szabni, én így is nagyon örültem.
Illetve ami még haszontalan az a csoki... Kaptam egy tonnányit, pedig a családban én vagyok állandóan a vicc tárgya, mert köztudott, hogy minden ételt grammra mérek, kalóriatáblázattal szarakodom, heti 5x edzem... Tehát triviális, hogy nem eszem meg a csokit... -.- De mindegy :D Öcsém ebben is jó arc volt, tőle fitness müzli szeletet is kaptam meg egy kis tusfürdőt az edzőterembe :))
Kis lófac nippeket kaptam. Mindenki tudja a családból,hogy praktikusságra megyek, úgyhogy csak pislogtam és mosolyogtam kedvesen.
A csúnya az volt, hogy összebalhéztam párom sógorával, elkezdte leszólogatni páromat. Csendben mindenki nekem adott igazat,de azért megjegyezték hogy mégiscsak karácsony van. De a határ az határ, gusztustalanul leszólt minket.
Akkor másnak is sikerült gázos dolgokat begyűjtenie. Van, aminél a semmi is jobb.
A mosogatószivacson majdnem megszakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!