Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az idei Karácsony...

Mi volt az idei Karácsony legcikibb ajándéka és leggázabb momentuma?

Figyelt kérdés

anyósom idén egy 8 éves szakácskönyvet adott, mondván neki már nem kell, a fia 2 darab lyukas turis pólót(én is felveszem a turis cuccot, csak azért nem lyukasat). mondjuk még mindig jobb, mint a tavalyi műanyag lapát sütisütéshez, amiről közölte, hogy ajándékba kapta egy láboshoz, de neki már van. anyós adott bonbont meg kávékrémport, annak jobban örültem, becsülöm a kicsit is.

a leggázabb momentum az volt, hogy apám élettársa azon verte ki a balhét, hogy apa nem öntött neki bort. 20 percig hisztizett az asztalnál.

Nálatok mi volt?

2011. dec. 25. 17:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
én az egyik nagynénémtől mindig dezodort kapod, csak sajnos nem csak karácsonyra, hanem az összes ünnepre. Már annyi van, hogy boltot nyithatnék.
2011. dec. 25. 17:54
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezeket az előre csomagolt tusfurdő/dezodor ajándékcsomagokat a pokolban készítik.

És sokan arra sem veszik a fáradságot, hogy megérdeklődják, hogy milyen típusú az arcbőröd, allergiás/érzékeny vagy-e valamire.

2011. dec. 25. 18:29
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk anyám a tusfürdőügyi előadó. Évek óta mániája a tusfürdő. Ha szóba kerül, hogy csak apróságot ajándékozunk, azonnal közli, hogy "legfeljebb veszünk egy tusfürdőt", és ez évek óta így megy. Tavaly már nagyon röhögtünk, a "tusfürdő" szájhagyománnyá vált. Miután többször mondtuk, hogy NEM KELL TÖBB TUSFÜRDŐ, végre abbahagyta. Erre idén szól nekem, hogy menjek el és vegyek a két fiamnak tusfürdőt, hogy ne csak borítékot adjon. Visítottam a telefonba, hogy elég a tusfürdőből!! Egyébként is teljesen fantáziátlan. Ha rokonokhoz megy, akkor a nők kávét kapnak, a férfiak bort, a gyerekek csokit. Az egyik unokaöcsém utálja a csokit, a sajtot pedig imádja. Akkor is csokit vesz neki, mert "a gyereknek az jár". Ha én megyek valahova és gondolkodom, hogy mit kéne venni, azonnal közli a kávé-bor-csoki kombót. Szerinte teljesen felesleges a személyre szabott és fantáziadús ajándékozás, mert "jóvanazúgy".
2011. dec. 25. 18:29
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Én kaptam egy hálóinget, olyan nagymami félét, aolé verásat, hogy mitől aolés nem derült ki, de a címke szerint az, és az árcímke is rajta maradt, 13.990,-Ft. Amúgy nem ér annyit. ??? :-)
2011. dec. 25. 19:08
 15/30 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem ciki, csak haszontalan: öcsémtől körömlakk készletet francia manikűr készítéséhez. A gond csak annyi, hogy 4 éve műkörmöm van ^^ De nagyon kedves tőle, hogy személyre akarta szabni, én így is nagyon örültem.

Illetve ami még haszontalan az a csoki... Kaptam egy tonnányit, pedig a családban én vagyok állandóan a vicc tárgya, mert köztudott, hogy minden ételt grammra mérek, kalóriatáblázattal szarakodom, heti 5x edzem... Tehát triviális, hogy nem eszem meg a csokit... -.- De mindegy :D Öcsém ebben is jó arc volt, tőle fitness müzli szeletet is kaptam meg egy kis tusfürdőt az edzőterembe :))

2011. dec. 25. 19:10
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Kis lófac nippeket kaptam. Mindenki tudja a családból,hogy praktikusságra megyek, úgyhogy csak pislogtam és mosolyogtam kedvesen.

A csúnya az volt, hogy összebalhéztam párom sógorával, elkezdte leszólogatni páromat. Csendben mindenki nekem adott igazat,de azért megjegyezték hogy mégiscsak karácsony van. De a határ az határ, gusztustalanul leszólt minket.

2011. dec. 25. 19:34
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
mik azok a kis lófac nippek?
2011. dec. 25. 19:42
 18/30 A kérdező kommentje:

Akkor másnak is sikerült gázos dolgokat begyűjtenie. Van, aminél a semmi is jobb.

A mosogatószivacson majdnem megszakadtam.

2011. dec. 25. 20:01
 19/30 anonim ***** válasza:
96%
lófac nipp=értelmetlen porcelán nyavaja
2011. dec. 25. 20:52
 20/30 anonim ***** válasza:
98%
Én két darab mozgásérzékelős kerti kacsát kaptam, ami nekiáll hápogni, ha elmegyek előtte. Majdnem sírva fakadtam...
2011. dec. 25. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!