Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, amit a...

Szerintetek normális, amit a családom művel?

Figyelt kérdés

Amiket csinálnak, az undorító. Amikor a wc épp foglalt volt, anyám többször is a kádbahugyozott, és le sem öblítette maga után. De volt már, hogy a mosdótálban láttam vizeletre emlékeztető cuccot...

Apámat többször kaptam rajta, amint a fürdőben a mosdótálban a seggét mossa wc-zés után. Persze a kézmosás tőlük messze áll, holott mindketten apám boltjában dolgoznak, ahol nap mint nap élelmiszert tapogatnak.

De a mai tényleg kiverte a biztosítékot. Anyám wc után kijött, se kézmosás, semmi, és nekiállt a mosogatógépből a tiszta evőeszközöket kiszedni, mindegyiket egyesével végtapogatta! Hugyos villával is kell ennem ezek után? Mikor rákérdeztem, le lettem oltva, hogy ha nem tetszik, el lehet menni innen, stb. Szerintem betegesek és hiába magyarázok nekik.

Ja, és a legpofátlanabb részükről az, hogy ezek után, mikor a macskám fel mer ugrani a kanapéra, fújjognak meg a plafonon vannak, hogy macskaszőrös lesz a kanapé és szerintük a macskám egy "koszos dög". Szerintem ők azok, undorítóak.

2011. dec. 25. 15:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
hugyozz egyszer te is a kádba, kíváncsi vagyok, szólnak-e érte.:D
2011. dec. 25. 16:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nekik ez a normális ezek szerint... de a fogkefés nem rossz ötlet.
2011. dec. 25. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Undorító a családod. Költözz el.
2011. dec. 25. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:

a fogkefés vagyok...nekem narkós lakótársaim voltak vagy öten,a legtöbb South Parkos szívatást megcsináltam velük.

Amikor 2-3 hét után már nem tudták kinyitni a fürdőszobaajtót a szennyesüktől elkezdtem terrorizálni őket,hogy tegyük már be a mosógépbe a cuccaikat inkább már segítek is nekik...előtte telepisáltam a gépet....

2011. dec. 25. 16:24
 15/20 A kérdező kommentje:
A legjobban az dühít, hogy még a cicámat zaklatják, meg persze engem is, mert szegénykém néha akar egy kis kényelmet magának és felugrik egy székre vagy a fotelba, a kanapéra. Szerintem ezzel fele akkora gond sincs, mint azzal, hogy valaki hugyos kézzel fogdozza az evőeszközöket, amivel később mások esznek. A kádbavizelésről nem is beszélve...
2011. dec. 25. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
Hat nem tudom énis belszoktam pisilni a zuhanytálcába de lezuhanyoztatom utana.
2011. dec. 25. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Az enyém se a legjobb. Nekem apám a konyhai mosogatóba szokott pisilni, mert az közelebb van neki, mint a wc.

Ráadásul alkesz, van, hogy le se öblíti és undorító büdös alkoholista szaga van, vagy minek nevezzem... ráadásul a szivacsra szokott, nem teszi el onnan! (nem is mosogatok azzal, dobom ki, de mindig újat rak oda, én kefével mosogatok, azt nem dobja bele a csapba...)

Meg oda szokott hamuzni és azt se öblíti ki mindig és beleszárad...

Undorító, hogy egyes emberek ilyet tesznek! Ha a szükség törvényt bont az más, de rendszeresen ezt tenni, áááá...

(és nem tudok elköltözni, bármennyire is ez a szívem vágya...)

22/L

2011. dec. 25. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
jessszus.... ez tényleg teljesen komoly?Mond,hogy viccelsz!
2011. dec. 25. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha apád meg anyád ki akarja mosni a seggét mindig akkor vegyen egy wc-re szerelhető bidé ülőkét , manapság már nem drága megcsinálni.A mosdó a kézmosásra való és nem valami intim mosdásra.
2011. dec. 25. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Undorítóak a szüleid de te se vagy sokkal különb a macskás dologgal.
2011. dec. 25. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!