Már alig várom, hogy családom legyen. Ez normális?
Talán családközpontú vagy/leszel:) Nincs ezzel gond, amíg tudsz annak is örülni amit most élsz át.
Ezek szép és jó dolgok, de még nincs itt az idejük. Élvezd ami most van!:)
...én is 14 vagyok, én is gyakran gondolkodok felnőtt dolgokon és tudok is felnőttesen gondolkodni:D persze félreértés ne essék,nem azt mondtam hogy felnőtt vagyok.
...válaszolva a kérdésre, szerintem normális és érettségre is utal:D
Én is erről álmodozom 14 éves korom óta, aztán amióta megismertem a páromat (17 évesen) azóta pláne...
Mindig azt mondtam én aztán fiatal anyuka leszek 22-23 évesen majd szülök gyereket, de jó lesz:)
Most 21 éves vagyok és még legalább 4 évig eszembe sem jutna, meg sem fordul a fejemben. 14 évesen az ember még nem gondol bele, hogy 19 évesen (jobb esetben) kezded az egyetemet, ami legkevesebb 3 év, aztán pályakezdőként vakarózhatsz míg lesz annyi pénzed, hogy kinyögsz egy lakást. Pláne, ahol a párod is ott van, hogy veled egyidős...
Hamar átértékelődik a családalapítás ténye, minden esetre...
Szóval én most is azt mondom ez az egyik legnagyobb álmom, viszont tudom, hogy még várnom kell rá...
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!