Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már alig várom, hogy családom...

Már alig várom, hogy családom legyen. Ez normális?

Figyelt kérdés
Még csak 14 éves vagyok de már felnőtt dolgokon gondolkozok. Szeretnék majd egy férjet és egy gyereket (de nem lennék képes ilyen 20-22 év alatt szülni és nem is akarok). Minden nap gondolok erre a dologra többször is, és el is képzelem. Néha amikor a barátnőimmel beszélgetünk akkor megkérdezem tőlük, hogy ők szeretnének-e valami ilyesmit de nem gondolkoznak ilyeneken vagy éppen gyereket nem akarnak. Szerintem nem is fog változni a véleményem (ez nálam ilyen életcélféle). Ez normális?
2011. szept. 11. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
UI: igen, teljesen normális:)
2011. szept. 11. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális, hiszen nem most akarsz gyereket. Én is sokat álmodoztam erről, most már leendő munkámról is szoktam, emiatt valószínűleg szülni is később fogok, de már várom. :)

17/L

2011. szept. 11. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kedves!

Én is hasonlóan voltam,mint Te!

Úgyhogy nem baj! Csak legyél rugalmas a terveidet illetően, ne ess kétségbe, ha módosul picit. Remélem MAJD jó anyuci leszel! :)

Vigyázz magadra!

23N

2011. szept. 11. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyen típus vagy, szerintem nem baj, főleg, hogy emellett elég ésszerűen gondolkodsz a dologról.
2011. szept. 12. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindig elámulok, ha ilyeneket olvasok.

Rengeteget gondolkodtam ugyanezen, férj, gyerek, család, az esetek 80%ban pedig elbőgtem magam, mert képtelen lennék végigcsinálni és a leghatározottabb módon kijelentem, hogy nem akarok gyereket és rettegek tőle, hogy valaha is lesz egy. Soha nem szerettem a kicsiket, nem értek az emberekhez és nem is nagyon tudom kezelni a bennem lévő feszültséget, azt meg nem akarom, hogy a gyerekem, akit biztosan nagyon szeretnék miattam legyen érzelmi roncs, nem akarom tönkre tenni. Magamból indulok ki, hogy nagyon sokat bőgök, /mostanában nem annyira gyakran/ vagdosom magam a szüleim, környezetem miatt.

Ezért nem nagyon tartom jó ötletnek.

2011. okt. 31. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!