Hogyan rázhatnám le a csaladom? Nem akarom velük a kapcsolatot tartani.
Amugy , már bocs. Ha eddig esetleg jól láttam A férjed nemcsk egy férj , érző ember. Itt, már neked nem az a kérdés, hogy férjeddel akarsz-e lenni, ő is akar-e veled. Gondolom tisztelte , becsülte a szüleid valamikor, talán jobban tisztelte őket, mint te. Azért bá mit is okoskodtak neked, azt te hajtottad végre. A férjed ellen léptél. Ő nem azt látta, hogy a szüleid mit okoskodnak, ha nem amit te teszel. Szóval , ne úgy gondolkodj, hogy a férjeddel akarsz lenni, mert nem vagy vele , ellene voltál ezért vagy más hol.
Az a kérdés a férjed is akar-e veled lenni, és kompromisszumot kötni, úgy , hogy mindenkinek jó legyen.
Tanulsz a történésekből. Tudol egyértelmű döntéseket hozni. Képes vagy kompromisszumot kötni. A szüleid álltal okozott problémát megszüntetni és talán élni a férjeddel ( pároddal ) , gyengébbek kedvéért. Egy szülőt lehet úgy is szeretni, hogy nem ártassz a családodnak,(mostaninak), hogy értsd.
Az eddigi dorgálások helyett, ami a felszín most meg mutatom neked a valóságot.
Az a felnőtt aki a szülei miatt teszi tönkre a pár kapcsolatát , nem tud róla de pszichésen beteg. A szüleinek akar meg felelni, az ő szavuk a szent. Ezért vagy labiris, nincs önbizalmad, befolyásolható vagy.
Sajnos . A gyermekkorodban nem kaptad meg azt amit szerttél volna. Mire is vágyik egy gyermek? A két szülője szeresse. Ebbe benne van minden. Ezért van, hogy amikor külön életet kezdessz élni , egy részt a szülőkkel való szakítás, gyermekből szülő , egy trauma. Másrészt a szüleid szeretet hiánya, harmadrészt, amit tőlük láttál viszed tovább. Amint írtad a férjemmel akarok lenni, nam azt írtad a pároddal, a társaddal, a férjeddel. Darab , darab. A férj mögött nem az embert , az érző embert látod. Anyukád is ezt tette? Nézd csak végig. Amugy ha nem látol be dolgokat. Bárkid is lessz, az is csak egy férj lessz. Sokan be sem ismerik ezeket önmaguknak. Élnek ebben, majd amikor a szüleid már nem élnek akkor kezdessz élni. Meg szünnek az el maradt esemányek hiánya. N , de az a kérdés. Addig kik is mennek rá erre, hogy ezt föl ismerd. Hidd el tudom , mit beszélek , benne éltem. A pokolban jártam úgy , hogy tudtam róla. Amugy vannak könyvek, pl, mérgező szülők. Olvasni sosem árt.
Sok sikert. El nézést , ha tévedek, vagy meg bántottalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!