Szakítás után a nők miért szakítják meg teljes mértékben a kapcsolatot előző párjukkal?
Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy szakítás után teljes mértékben megszakadt a kapcsolat köztem és volt párom között. Ha belegondolok, hogy milyen szintig voltunk benne egymás életében, eléggé bizarr érzés, hogy egyszer csak semmi kommunikáció nincs. Semmi extra nem történt a szakításon kívül, ezt több párkapcsolat után észrevettem, ahogy azt is, hogy ha valami nem stimmel a kapcsolattal a nők inkább nem mondanak semmit. Mindig van egy nagy csönd és kész. Ez mi?! Amíg együtt voltunk, mindenhez közünk volt egymással kapcsolatban, ismertük a másikat, majd szakítás után már azt se tudtam ki az a nő velem szemben, annyira más volt. Ha valaki felismeri a jelenséget és esetleg a választ is tudja, kérem, ossza meg velem, mert nagyon érdekelne.2011. dec. 24. 18:43
1/22 tetro válasza:
Nincs ilyen hogy a nők vagy a férfiak milyenek szakítás után. Egyénekről nincs értelme így beszélgetni. Az hogy veled nem beszélnek szakítás után, az max annyit jelent, hogy veled jobb utólag megszakítani a kapcsolatot.
2/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem bizarr, szerintem normális. Főleg egy ideig, míg mindketten elfelejtitek, hogy "milyen szintig voltatok benne egymás életében". Butaság folyton feltépni a sebeket, meg abban reménykedni, hogy újra összejöhet, mert amúgy milyen jól elvagytok. Ebből vannak a felmelegített kapcsolatok, ami butaság. Meg az ex-szex, ami szintén butaság. Amíg az egyik fél szerelmes, addig nem szabad tartani a kapcsolatot, mert képtelenség túllépni.
3/22 anonim válasza:
ez furcsa kérdés, mert ált. nők és férfiak tartják vagy nem tartják a kapcsolatot. Vagy te kerested utána a nőidet? És ők meg nem akarták?
a másik: ha folyton valaki az exével mutatkozik, úgy nehéz új kapcsolatot kezdeni, meg az új pasinak magyarázgatni, hogy ja, ő az exem, olykor összefutunk. Hát én néznék, hogy akkor most mi van, ha ezt így valaki nekem beadná.
31/N
4/22 anonim válasza:
En is ezt tettem eddig. Egyszeruen azert, mert en meg sose szakitottam ugy, hogy ne lettek volna erzelmek, ha naponta,vagy csak akar hetente, havonta 1x talalkozunk, nagyon nehezen,vagy egyaltalan nem tudom elfelejteni, tul erzekeny vagyok. A hallgatas pedig reszemrol azert van, mert egyszeruen szavakba onteni nehez lenne mit erzek, igy jobb nem is fecsegni, vagy olyat mondanek, amivel nagyon megbantanam, igy inkabb hallgatok. Egyebkent eddigi tapasztalataim szerint a ferfiak se tartjak utolagosan a kapcsolatot, csak ha szexet akarnak tovabbra is, mert a "legyunk baratok" dumat nekem is eljatszottak paran, de utana nem kerestek. Ez csak kepmutatas,gyavak azt mondani,hogy viszlat orokre! En inkabb ezt mondom.
5/22 anonim válasza:
Én is ennek a mindent kapcsolatot megszakítunk dolognak vagyok a híve. Megmondom miért: én úgy gondolom, hogy mivel előtte én nem csak a barátja akartam lenni valakinek, hanem a "másik fele", ezért egy szakítás után már nem akarok tőle semmit. Több akartam lenni szimpla barátnál, de nem ment valamiért. Úgyhogy ha nem, hát nem. Ennyi. Mindemellett szerintem egy idő után kellemetlen tud lenni, és nem egészséges. Később a párodnak magyarázkodni, hogy igen, ő az exem, de jóban vagyunk...hát nem bizarr? De ez csak az én véleményem, lehet mások teljesen más állásponton vannak.
6/22 anonim válasza:
Hm, velem ezt az egyik volt barátom csinálja.
A legfurább az egészben, hogy ő szakított, nem veszekedéssel váltunk el - és még csak köszönni sem hajlandó... Ennyire félreismertem volna?!
No mindegy, így jártunk... talán jobb is.
7/22 A kérdező kommentje:
tetro, köszi. Az egyetlen változatlan, az nyilván én vagyok ebben a történetben, így én is arra hajlok, hogy velem lehet a gond. Mindenesetre furcsa érzés, hogy egyik nap még beszélünk, utána meg mintha nem is létezne a másik. Itt nem a kapcsolat felmelegítéséről lenne szó az én esetemben, hanem egy normális emberi igényről. Legalábbis én ezt normálisnak érzem. Azért ez kemény volt.
2011. dec. 24. 18:52
8/22 anonim válasza:
A pasik ugyan ezt csinálják,mint pl az execském.
9/22 anonim válasza:
Igen, en felismerem a jelenseget, de nem tudom megmagyarazni. En nem kerestem az exeket, mert mindig en voltam a szakito fel, es nem szerettem volna, ha azt gondoljak, meg van esely a bekulesre, vagy meg akarok valamit toluk. Egy exem van, aki hianyzik neha, de csak mint ember, nem mint pasi, sokszor annyira de annyira szerettem volna osszefutni, beszelgetni, meginni egy kavet vagy valamit, csak ugy, baratilag, de nem hivtam fel egyszer sem, hogy elohozakodjak az otlettel, mert biztos masra szamitott volna. Most meg mar megnosult, van ket gyereke, jo messzire elkoltozott, minek is keresnem...
10/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az zavar, hogy a nőt emberként is szerettem és mint ilyen nagyon hiányzik az életemből. Ezek szerint ez egy nagyon tudatos és teljesen normális, általános jelenség, a rendszer része. Ne lepődjek meg rajta, igaz?
2011. dec. 24. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!