Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után a nők miért...

Szakítás után a nők miért szakítják meg teljes mértékben a kapcsolatot előző párjukkal?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy szakítás után teljes mértékben megszakadt a kapcsolat köztem és volt párom között. Ha belegondolok, hogy milyen szintig voltunk benne egymás életében, eléggé bizarr érzés, hogy egyszer csak semmi kommunikáció nincs. Semmi extra nem történt a szakításon kívül, ezt több párkapcsolat után észrevettem, ahogy azt is, hogy ha valami nem stimmel a kapcsolattal a nők inkább nem mondanak semmit. Mindig van egy nagy csönd és kész. Ez mi?! Amíg együtt voltunk, mindenhez közünk volt egymással kapcsolatban, ismertük a másikat, majd szakítás után már azt se tudtam ki az a nő velem szemben, annyira más volt. Ha valaki felismeri a jelenséget és esetleg a választ is tudja, kérem, ossza meg velem, mert nagyon érdekelne.
2011. dec. 24. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nincs veled gond.Egyszerűen így könnyebb felejteni.Szakítás után az összes eddigi barátommal nem álltam szóba.Illetve ha keresett,válaszoltam.De direkt nem kerestem.Miért?Mert túl akartam lenni rajta.Ezt el is mondtam neki,volt, aki megértette, és volt, aki nem.Aki viszont megértette,a mai napig jó barátom:)
2012. jan. 3. 04:11
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom. Mi is most szakitottunk több mint fél év után. Közös megegezés volt már nem működött. De nem tudom csak így elengedni és soha tobbet nem beszélni mikor eddig mindent megosztottam vele.De még friss úgyhogy nem tudom.
2018. márc. 26. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!